nlc.hu
Sztárok

Szerelmi életéről osztott meg részleteket Tóth Gabi

Szerelmi életéről osztott meg részleteket Tóth Gabi

Tóth Gabi új párjával való közös életükről, a megismerkedésük és kapcsolatuk kezdetének időszakáról, valamint Papp Máté Bence családjával alakuló viszonyáról mesélt.

Tóth Gabi részletesen számolt be szerelmi élete alakulásáról, azon belül is arról, hogyan jött össze új párjával, Papp Máté Bencével. Mint a Story magazinnak elmondta, az erdélyi turnén kezdtek el egymással ismerkedni, már hamar kiderült, hogy azonos az értékrendjük, a gondolkodásuk és hasonló hullámhosszon vannak, tulajdonképpen egy nagyon jó beszélgetőtársi viszonynak indult az egész.

„Erdélyben azon kaptuk magunkat, hogy éjszakákat beszélgetünk át, zenéket mutogatunk egymásnak és megosztottuk egymással az életünk történetét: ki min ment keresztül. De nyilván ez egy nagyon fura helyzet volt, mert az emberben akkor tud egy ilyen elindulni, ha nincsenek jól a dolgai, ha nem boldog” – meséli, ehhez pedig hozzáteszi, hogy bár akkor már nem érezte jól magát a házasságában, először meglévő kapcsolatukat zárták le mindketten, csak ezt követően fordultak komolyabbra a dolgok.

Story magazin

Story magazin

„Számítottunk rá, hogy a kapcsolatunknak lesz médiavisszhangja, de arra, ami valójában történt, nem voltunk felkészülve. Rémálmunkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire eszkalálódik a helyzet, és valóságos háborúvá változik az egész” – egészíti ki a történetet Máté, de mivel úgy érezték, hogy egymásban lelki társukra találtak, nem szakította szét őket a próbatétel.

A támadások – elmondásuk szerint – végül leperegtek róluk, és bár voltak barátok, akiket elveszítettek, különösen erősen tudtak támaszkodni Máté szüleire, akik nemcsak elfogadták Gabit, hanem egyfajta menedéket is nyújtottak a pár számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top