nlc.hu
Sztárok

Papp Máté Bence vallomása

„Amit csinálsz, az mindig megosztottságot fog szülni” – először nyilatkozott párja, Tóth Gabi nélkül Papp Máté Bence

Bevallotta, már gyerekkorában megtanulta, hogy nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek.

Papp Máté Bencét úgy ismeri ma az ország, hogy ő Tóth Gabi új párja. A Fricska táncegyüttes egyik alapítója eddig nem ült kamerák elé és nem mesélt magáról, most viszont kivételt tett a Tények Plusszal: először adott interjút a szerelme nélkül. Szeretett volna rácáfolni a rosszindulatú pletykákra és a gúnyos megjegyzésekre. 

Papp Máté Bence

Papp Máté Bence először nyilatkozott szólóban – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megtanultam, mert régen nagyon sokat dadogtam. (…) Akkor nagyon sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy (…) nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek” – vallotta be Papp Máté Bence.

Mint mondja, azért állt kamerák elé, hogy megmutassa az igazi oldalát, amit sokan nem látnak és nem tudnak róla. „Azok, akik engem ismernek, azok tudják, és velem vannak. Akik meg nem ismernek, eddig is nagyon sok olyan ember volt, akikkel nem akarok foglalkozni. Ezzel nem lehet, mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot fog szülni” – jelentette ki.

Máté úgy érzi, az élete ott tart, ahol mindig is szerette volna, mind munkában, mind karrierben, szerelemben. A negatív kommentelőkkel pedig igyekszik nem foglalkozni. „Azt gondolom, az idő mindent megold, és aki igazán kíváncsi rám, az úgyis megtudja, hogy milyen vagyok. Aki meg nem, és egyből elítél, vagy később is, az nem baj, velük nem fogok találkozni” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top