nlc.hu
Család

Tóth Gabi máris megunta új párját?

Tóth Gabi máris megunta új szerelmét, Papp Máté Bencét?

Talán nem jó számot választott.

Tóth Gabi és Krausz Gábor csak tavaly augusztusban jelentették be, hogy elválnak. Az énekesnő azonban alig pár héttel később már fel is vállalta új szerelmét, a Fricska táncegyüttes tagját, Papp Máté Bencét

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

A séf és Gabi decemberben véglegesítették a válást, azóta pedig már Krausz is felvállalta, hogy összejött a Dancing with the Stars táncosával, Mikes Annával. Az énekesnőnek több se kellett, jóformán napi szinten oszt meg szerelmes fotókat Mátéval és már többször kamerák elé is álltak. Sőt, az énekesnő nem egyszer hangsúlyozta, milyen jó hatással van rá kedvese.

„Tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohamom. Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott” – nyilatkozta pár hete Gabi. Most mégis feltűnt egy érdekesség Instagram-oldalán. Ismét egy közös fotót posztolt Mátéval, amin épp táncolnak, ám a képhez az Egy pár tánc Mezőségről című dalt csatolta, aminek a szövege többféleképpen is értelmezhető. 

Így szól a nóta:

Úgy meguntam ezt a legényt szeretni,

de még jobban a gyűrűjét viselni.

Csütörtökön, sejehaj, megmondtam az anyjának,

köszönöm a jóságát a fiának.

Csütörtökön, sejehaj, megmondtam az anyjának,

köszönöm a jóságát a fiának.

Verje meg az Isten a te anyádat,

mért csinálta bolonduljak utánad.

Zúgjál erdő, sejehaj, csendülj mező, falevél,

szeresd babám, kit idáig szerettél.

Zúgjál erdő, sejehaj, csendülj mező, falevél,

szeresd babám, kit idáig szerettél.

Hogy Gabi ezzel arra célzott-e, máris megunta kedvesét vagy éppen arra, mennyire szereti őt, nehéz eldönteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top