nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi rehabilitációs kúrán vett részt

Tóth Gabi majdnem egy évig pszichológushoz járt

Az idegkimerültségéről is beszélt.

Tóth Gabi állítása szerint kivirágzott új kedvese, Papp Máté Bence mellett. Bár szerelmük hajnalát beárnyékolta, hogy az énekesnő a házasságát rúgta fel a fiatal táncosért, amelyet rengetegen néztek rossz szemmel, most, hogy Krausz Gábor is párra lelt, nyíltan kimutathatja boldogságát. „Az, hogy viszonyom volt egy másik férfival a férjem mellett, egyáltalán nem igaz. Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget” – nyilatkozta az énekesnő Kis András MUTASD MAGAD! című műsorában.

Idegkimerültség

Az énekesnő többek között arról is vallott az interjú során, hogy sokáig úgy érezte, hogy összeroppan a megfelelési kényszertől. „Erősen visszatért a pánikbetegségem… Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban”mesélte Gabi. Elmondta azt is, hogy részt vett egy egyhetes rehabilitációs kúrán, ahol rengeteg vitamint, és támogatást kapott, majd kivizsgálták, ahol kiderült, hogy nincs egészségi problémája. Majdnem egy évig pszichológushoz is járt, de most sokkal jobban érzi magát. Miután a közösségi médiában pszichológusok vizsgálgatták azzal kapcsolatban, hogy nárcisztikus-e, elment egy tesztet elvégeztetni, ahol kiderült, hogy nem egy nárcisztikus, hanem empata.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top