nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi 24 éves lett

Ennyit változott a 2014-es X-Faktor óta a ma születésnapos Tóth Andi – fotók

Hihetetlen átalakuláson ment át az énekesnő, alig tíz év alatt.

Tóth Andi 2014-ben nyerte meg az X-Faktort, akkor 15 éves tiniként. Azóta az ország egyik legnépszerűbb énekesnője lett, akinek minden új dala órák alatt tarolja le az internetet és hoz neki több száz meghallgatást. 

„Kábé hatéves koromban kezdődött, hogy a tévé előtt ülve utánozni kezdtem az énekeseket. Aztán apukán felfedezte, hogy van hangom, és elkezdtem énekórákra járni” – mondta majdnem tíz évvel ezelőtt Andi, amikor az X-Faktorba jelentkezett. 

Tóth Andi mentorház
Megnézem
Összes kép (3)

Andi ártatlan kislányként lépett színpadra, ám idővel levetkőzte ártatlanságát. Nem csak az öltözködési stílusa, ami gyakran áll szexi fehérneműkből és bőrszerkókból, változott meg. A korábban visszafogott énekesnő az évek folyamán megtanulta, nem tartja magában véleményét és bárkibe, bármibe beleáll, ha kell, hogy megvédje magát és az igazát. 

Tóth Andi 2015
Megnézem
Összes kép (4)

Tóth Andi folyamatosan a figyelem középpontjában van, akit az utóbbi időben rengeteg támadás ért. Bírálták a 2022-es Dancing with the Stars miatt, hogy nem jelent meg, majd a döntőben felrobbantotta a színpadot korábbi partnerével, Andrei Mangrával, de drogbotrányba is keverték a nevét

Megnézem
Összes kép (5)

A 24 éves énekesnő év végén úgy döntött, egy időre visszavonul, mert alaposan át kell gondolnia, hogy a jövőben hogyan tovább. Baljós hangulatú posztja után sokan attól tartottak, hogy az összeomlás szélén állt. A nehéz időszakban szerelme, Marics Peti az egyetlen támasza, akivel még nyáron jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top