nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a magánéletéről

Tóth Andi: „Nem jó korban és nem jó helyre születtem”

Fekete báránynak tartja magát az énekesnő.

Mára már valósággá vált Tóth Andi 7 éve dédelgetett álma: jól keres, álomlakásban lakik, álomautót vezet. Már csak a nyugalom és a szerelem hiányzik az életéből. Két éve egyedül van.

Tóth Andi

Sokan hiszik Tóth Andiról, hogy falja a férfiakat (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Nagyon nehezen nyitok, mert rengeteget sérültem. Emiatt hatalmas falakat húztam magam köré, amiket nehéz lebontaniuk a férfiaknak. (…) Mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárnák, hogy egy nő kezdeményezzen. Én ennél régimódibb vagyok, azt gondolom, egy férfi vegye be a várat. Ha nem, akkor hiába vagyok szeretethiányos lány, ezerszer inkább vagyok egyedül” – árulta el a Story magazinnak a 23 éves énekesnő, aki úgy érzi, gondolkodásmódjával mindenhonnan kilóg picit: „Nem jó korban és nem jó helyre születtem”.

Elmondása szerint nem csak a magánélet, hanem a munka kapcsán is azt érzi, hogy nem idevaló. „Azt érzem, lélekben legalább 50 éves vagyok” – vallotta be Tóth Andi, aki ezt a koraérettséget a neveltetésének tudja be, annak, hogy sohasem kényeztették odahaza.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Tóth Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top