nlc.hu
TV-sztárok

Ezért nem tér vissza Tóth Andi a DWTS-ba

Reagált a pletykákra Tóth Andi: „Nagyon dühös voltam, amikor kiderült”

Megtörte a csendet az énekesnő.

Bejelentették a TV2-nél, hogy a következő adásban a Dancing with the Stars színpadára visszatérnek a korábbi dobogósok, de Tóth Andi neve nem volt a felsoroltak között. Ez sokakat meglepett, a kommentelők egyből arra gondoltak, hogy biztos ismét valami botrány öleli körül az énekesnőt. Tóth Andi azonban elárulta az okokat a Borsnak.

Tóth Andi

Tóth Andi állítja, gyűlöletcunami zúdul rá – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

„Kiderült, hogy nem megyek ezen a hétvégén a Dancingre, és egyből már arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök. Nonszensz. (…) Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom. Nagyon dühös voltam, amikor kiderült, hogy nem tudok menni ezen a hétvégén, de a döntőben esküszöm, olyat fogok táncolni Andrei-jel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme. (…) Nem azért megyek vissza, hogy másoknak megmutassam, mi van velem. Csakis magam miatt” – nyilatkozta a drogbotrányba kevert énekesnő, aki arról is őszintén vallott a bulvárlapnak, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett megküzdenie az elmúlt időszakban.

„Bármit csinálok, az nem jó. (…) Úgy gondolom, hogy jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban, pedig nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki. (…) Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség” – jelentette ki Tóth Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top