nlc.hu
TV-sztárok

Megszólalt kapcsolatukról Tóth Andi és Andrei Mangra

Vége a találgatásoknak, ez az igazság Tóth Andi és Andrei Mangra kapcsolatáról

Több van köztük, mint barátság? A Dancing with the Stars 2. győztes párosa pontot tett a találgatások végére.

Szinte mindennap elárasztják az internetet Tóth Andi és Andrei Mangra kapcsolatáról szóló cikkek. „Egy ágyban aludtak”, „szintet léptek”, „kézen fogva fotózták őket” – vajon mennyi az igazság ezekből az árulkodó címekből? Az énekesnő és a versenytáncos lerántotta a leplet a Tények Pluszban.

Tóth Andi és Andrei Mangra

Tóth Andi és Andrei Mangra nyerte a Dancing with the Stars[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] 2. évadát (Fotó: Sajtószoba)

„Barátok maradtunk, és szerintem ez mindig is így lesz. Nagyon jól megértjük egymást. Most más projekteken is fogunk együtt dolgozni” – árulta el Andrei Mangra, aki Budapesten marad, mert úgy érzi, megtalálta az új otthonát. De hogy ennek köze lehet Tóth Andihoz és lehet köztük több, mint barátság, erről is nyilatkoztak.

„Olyan viccesnek találjuk ezeket a cikkeket, hogy együtt vagyunk. Most mit csináljunk velük? Elkezdhetnénk itt panaszkodni, hogy ‘Jaj, de hát nem is, és el ne higgyétek!’. Ha együtt lennénk, akkor elmondanánk. Nagyon jó barátságot ápolunk egymással és ez így is fog maradni” – vallotta be Tóth Andi.

Andrei Mangra szerint még ők sem tudják, hogy mi lesz ebből a köztük lévő különleges kapcsolatból. „Az igazság, hogy mi ennyire szeretjük egymást, hogy egymással alszunk, eszünk, táncolunk, beszélünk. Ez a mi kapcsolatunk. Hogy mi lesz ebből, azt mi sem tudjuk” – mondta el.

Olvass még Tóth Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top