nlc.hu
Sztárok
Tóth Andi az X-Faktor mentora 2024

Tóth Andi is az X-Faktor mentora lesz

Tóth Andi tíz év után tér vissza az RTL X-Faktor műsorába, mentorként.

Tóth Andi az RTL által képernyőre vitt, a fiatal tehetségek felkutatását és kibontakozását segítő X-Faktor nyomán lett országosan ismert. Bár tavaly a TV2-n a Sztárban Sztár zsűritagja volt, most az RTL idei X-Faktorában lesz Valkusz Milán, Gáspár Laci és Majka mellett

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

a negyedik mentor.

“Izgalmas volt már maga a casting is, bejönni az épületbe… nagyon sok boldog emléket felhozott bennem. Szóval mihelyst betettem a lábam, rögtön imádkoztam azért, hogy jól tudjunk együttműködni a fiúkkal, és – hála az égnek – ez történt”

– mondta a Fókuszban Andi.

Tóth Andi mentora annak idején Szikora Róbert volt, akire az énekesnő most is meleg szívvel gondol vissza: „Robi volt szerintem a legjobb mentor, és bár nyilván mindenki támogatta a mentoráltját, Robi volt, aki

vacsikra vitt el minket, beszélgetett velünk,

bent volt az énekóránkon, s amiben csak tudott, segített. Szerintem még a táncórán is ott volt. Én is ilyen mentor szeretnék lenni, hogy ott legyek minden mozdulatuknál, hogy amikor szükség van rám, tudjak segíteni, ott legyek, készen álljak. Szóval olyan leszek, mint egy pótanya vagy pótnővér”

– idézte a Szikorával máig szoros kapcsolatban lévő énekesnőt a Blikk.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top