nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a visszavonulásáról

Tóth Andi: „Életem legjobb döntése volt, hogy visszavonultam”

Egyetlen percig sem bánta meg.

Tóth Andi fenekestül felforgatta az életét, amikor idén március elején drámai bejelentést tett: abbahagyja az éneklést. A tehetséges énekesnő előző éve rengeteg fellépésről, klipforgatásról és új szerzeményekről szólt. Hiába a népszerűség és a sok munka, Andinak akkora ellenségtábora lett, ami lassan felemésztette belülről. Úgy érezte, az emberek már nem azt nézik, hogyan énekel, hanem azt, mit tesz, mit visel, mit mond.

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

Ebből lett elege, és bár sokan azt gondolták, pillanatnyi felindulásból beszélt, azóta is csak ritkán állt színpadra. Ilyen volt szeptemberben a TV2 Mutasd a hangod című műsora, novemberben a Tina Turner-emlékkoncert, ahol egy elképesztő 10 perces show-t adott. Majd most hétvégén, amikor Karapancsev Kristóf oldalán ismét Tina szerepébe bújt a Sztárban sztár leszek!-ben. A műsor előtt a Tények Plusznak mesélt arról, megbánta-e, hogy abbahagyta az éneklést. 

„Állítom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy visszavonultam, és abbahagytam ezt a haknis szörnyű káoszt, amiben már éltem – kezdte a kameráknak Andi, aki arra is kitért, miről szól valójában az, hogy nem vállal több fellépést. – A visszavonulásom se arról szólt, hogy én nem akarok énekelni, hanem arról, hogy csak olyat akarok énekelni, ami színvonalas, és amiben meg tudom mutatni, hogy van bennem ilyen is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top