nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi mindig kiáll magáért

Tóth Andi botrányai – szakítás, visszavonulás, hangos kirohanások

Az énekesnő piszkosul fiatalon robbant be a köztudatba, és azonnal elfoglalta a helyét a hazai sztárvilágban. Az elmúlt években azonban főleg a magánéletével volt tele a sajtó, melyre az előadó nem mindig tudott nyugodtan reagálni. Íme pár példa.

Mielőtt belevágnánk a felsorolásba, fontos megemlíteni, hogy Andi tehetsége vitathatatlan. Bár sokan nem kedvelik a megosztó személyisége miatt, egy valamiben mindenki egyetért: ha a színpadon áll, minden szem rá szegeződik. Nézzük, mi történt vele eddig ebben az évben.

Visszavonulás

Az énekesnő március 9-én egy majdnem 30 perces Instagram-videóban elárulta, hogy hosszú ideig tartó mérlegelés után úgy döntött, hogy végleg abbahagyja az éneklést.

„Az év végén átgondoltam a dolgokat, és úgy voltam vele, hogy azért még fiatal vagyok. Akkor így az volt bennem, hogy igazából én még soha nem voltam boldog. Soha. Mindig csak menekültem, mindig nagyon gőzerővel próbáltam boldog lenni. Mindig úgy voltam vele, hogy akkor leszek boldog, ha zenélek. Belefeccöltem ebbe rengeteg évet, igazából idáig mindent. És úgy voltam vele, ha ez nem tesz boldoggá, akkor mi a faszért csinálom? Ha másokat sem teszek ezzel boldoggá, akkor minek csinálom? (…) Nem akarok kőbe vésett ígéretet adni, hogy mostantól soha többé nem fogok énekelni, mert nem tudom. Nem tudok biztosat mondani, ettől függetlenül ez a célom, meg fogom próbálni” – mondta többek között a felvételen az előadó. Döntésével sokan nem értettek egyet, köztük egykori mentora, Szikora Róbert sem.

Szikora Róbert

Szikora Róbert (Fotó: TV2)

„Nem kellene kommenteket néznie, sem a telefont, mert ezek még jobban felerősítik benne ezt az érzést. Szerintem semmi baj az Andikával, fel is fogom hívni, és elmondom ezt neki. (…) Akkor vagyok hiteles, ha elmondom, hogy én is jártam már ugyanígy, nagyon sokszor. Mi, művészek sokkal érzékenyebbek vagyunk. Adni kellene a fejére két nagy puszit, és mondani neki, hogy Andikám, nem olvashatsz híreket!”

Hangos szakítás 

Tóth Andi március 31-én szintén az Instagramon jelentette be, hogy szakított Marics Petivel. Az internet népe hónapokig találgatta, miért történhetett mindez, hiszen a Sztárban Sztár két zsűritagja igazi álompárnak tűnt a közösségi oldalakon. Az is felmerült, hogy megcsalás játszott közre a dologban. Végül maga az énekesnő beszélt a különválás okairól. 

Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi és Marics Peti (Fotó: Trenka Attila)

„Nem volt harmadik fél. Ebben az egyben – állíthatom – biztos vagyok. Egyszerűen csak nem az volt, akinek hittem. (…) Ő egy jó fej srác, viszont még nagyon fiatal, az érzelmi intelligenciája alacsony hozzám képest” – nyilatkozta Osváth Zsolt 1kanapén című műsorában, ahol az alkoholproblémáiról is beszélt.

„Nagyon ittam, szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük. Nem akartam letenni, mert simulékonyabb volt az élet… Nem akartam a múltamra, a jelenemre, a jövőmre koncentrálni.” 

Pereskedésről szóló hírek

A szakítás után az énekesnő folyamatosan címlapokon szerepelt, többek között olyan állításokkal, miszerint naponta kapja a fenyegetéseket. Májusban már arról cikkeztek a lapok, hogy koncerteket mond le, melyeket Andi már nem hagyott szó nélkül. Hozzátette, elege van abból, hogy ő lett az ország botrányhőse, miközben csak nyugodt életet szeretne élni. 

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Trenka Attila)

„Azért vagyok én ma a »botrányhős«, mert ti azt akartátok, hogy az legyek. Tudom, hogy nagyon szeretnétek, ha lenne ebben az országban egy olyan karakter, akit lehet kővel dobálni, mert szar ember és nagyon szeretnétek, hogyha ez az ember én lennék”  – magyarázta Andi, majd megjegyezte, ő is indíthatna pert rágalmazásért és rossz hír keltéséért. „Mostanában nem védtem meg magam az ilyen cikkekkel szemben, mert elfáradtam. Új életet kezdtem, egyedül, szingliként, zene nélkül, kutyával, és egyelőre k*rva jól haladok. Tök jól érzem magam, viszont addig nem érzem magam teljesen jól, amíg nem mondom ki azt, ami a szívemen van. Nem azért, mert meg akarom váltani a világot, hanem azért, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen. Tehát nem perel senki és továbbra sem vállalok koncerteket.”  

„Férfias nő”  

„Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát” – mondta el Nagy Alekosz az énekesnőről a Frizbi TV egyik adásában, melyre hamar jött is a válasz.

„Gondoltam, azzá válok, ha már egyet sem látni errefelé.”

Sokan kiakadtak a ruhamárkája árain 

Néhány nappal ezelőtt indult el Andi ruhamárkája. Bár a rajongók örültek az előadó termékeinek, sokan kiakadtak a következő árakon:

  • póló 19 900,
  • melegítőnadrág 24 900,
  • atléta 14 900,
  • egy pár zokni 5 900 forint. 

A Ripost még pár sztáranyukát is megszólaltatott azzal kapcsolatban, hogy nekik mi a véleményük az ügyről. Judy szerint például ennyi pénzért híresebb márkák termékeit is meg lehet kapni. 

„Úgy gondolom, Majának a maga 11 évével nem egy 20 000 forintos póló a mérce, de szerencsére nem volt még példa arra, hogy ilyen árban szeretne bármit kapni ruházkodásban. Egyébként is próbáljuk tanítani a pénz megbecsülésére, arra, hogy mi mennyit ér. Nyilván tisztában van vele, hogy más rendelős oldalról ezért a pénzért sok mindent kaphat (ami még az ő korosztályának fontosabb). Később, ha saját keresete lesz, maga is el tudja majd dönteni, milyen minőséget és mennyiért vásárol. Természetesen becsülöm azért Andit, hogy ilyen bátor, és bevállalja egy ilyen világban, ahol dömping van a piacon ebből. Mindamellett, hogy tudjuk, ilyen áron világmárkához lehet jutni. Ez persze, mindenkinek szíve joga, hogy mire és mennyit költ. Amennyire megosztó Andi, annyira népszerű, és sok követővel rendelkezik a social médiában. Szóval akár meg is van rá az esélye, hogy működjön, amit szívből kívánok neki!”

Judy

Judy (Fotó: Trenka Attila)

Andi nem rettent meg a kritikáktól és elmondta, miért kerülnek ennyibe a termékek.

„Ha az üzlet 3 000 forintért árulja a pólóját, akkor, gondolom, tudjátok, hogy körülbelül 600 forintért szerezte be. Akkor annak az anyaga is körülbelül annyit ér. Ha én 17 ezerért árulom a pólómat, összerakhatod, milyen a minősége. Azt is jeleztük, hogy külföldről hoztuk be az anyagokat. Nem Kínából… Illetve itt megvarrjuk, nyomtatjuk. A következő pólókon sokkal több kép is lesz, saját modellel, saját fotóssal. Nem ingyen. Nincs baj a 3 000 forintos pólókkal, de ha annyiért adnám a pólóimat, az lenne a baj. Minőségit csináltam inkább, remélem, nem gond!” – fejtette ki.

Instagramon kelt ki magából

Ma például szintén a közösségi oldalán kelt ki magából, miután Redditen egy Tinkerbell nevű felhasználó megosztott egy történetet a ruhamárkájáról. 

„Ma délután épp volt ‘szerencsém’ találkozni az üzletben Andival. Oliviával mentek az irodába, aztán egy kicsit idősebb, vörös hajú nő lejött, kérdezte az eladót, hogy adtak-e már el a termékekből, az eladó válasza: egy darabot sem” – írta Tinkerbell, amit Tóth nem hagyott szó nélkül. 

„Nem kell szeresd a ruháim, csak akkor hagyj békén! (…) Hogy szakadjon rád az a 3000 forintos C&A póló, te retardált sz**darab” – reagált Andi.

Záró gondolat: bár Andi időnként kifejezhetné kissé szofisztikáltabban is a véleményét, tisztán látszik, hogy sok helyről kap támadásokat, melyekkel valószínűleg nem lehet könnyű megbirkózni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top