nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Marics Peti szerelme véget ért: megcsalás lehetett az ok?

Megcsalás miatt érhetett véget Tóth Andi és Marics Peti szerelme?

Harmadik fél vethetett véget az álompár szerelmének.

Úgy tűnt, Tóth Andi és Marics Peti szerelme mindent kibír. Andi Peti duettpartnereként vendégeskedett a Sztárban sztár előző évadának döntőjében, amikor egymásba szerettek.

Tóth Andi és Marics Peti

Fotó: TV2

Eddig úgy tűnt, szakmailag és a magánéletben is támogatják egymást: Andi feltűnt a ValMar klippjeiben, majd elvállalták el a TV2 show-műsorának zsűrizési feladatát.

Március végén azonban a fiatalok szakítottak.

Arról nem olyan rég írtunk, hogy láthatóan teljesen másként élik meg a szakítást. Míg az énekesnő a magányt választja, addig a ValMar zenésze a barátaival vigasztalódik.

A Blikk pedig azt írja, hogy megcsalás is állhatott a szakítás mögött: zenészkörökből ugyanis olyan információk jutottak el a laphoz, hogy Peti lehetett az, aki beengedett egy harmadik felet a kapcsolatba. Hogy az állítólagos félrelépés milyen mértékű lehetett, nem sikerült kideríteni. Andi menedzsere annyit nyilatkozott a lapnak, hogy:  „A hivatalos álláspontunk az, hogy nem történt ilyen, de ezt ne bolygassuk.”

Kiemelt kép: Tv2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top