nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Tóth Gabi vitája

Tóth Andi élő adásban szólt be Tóth Gabinak

Majka sem bírta szó nélkül hagyni a történteket.

Tóth Andi is fellépett a Sztárban Sztár leszek! színpadán vasárnap, méghozzá Tina Turnerként Karapancsev Kristóf oldalán. A produkciót hatalmas ováció fogadta, a zsűri is méltatta a látottakat. A Krausz Gábornak élőben gratuláló Tóth Gabi különösképpen. Bár hosszan méltatta a fiatal énekesnőt, Andi nem bírta ki, és kissé odaszúrt a kolléganőjének.

„Neked színpadon a helyed: te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom elmondani neked…” – mondta Gabi, mire Andi ezt válaszolta.

„Te tiltottál le, Gabi… négy éve pont.” 

Az előadó kijelentését kínos nevetés követte, majd Majka törte meg a csendet, méghozzá Tóth Gabihoz szólva:

„Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe…” 

„Az a lényeg, hogy te egy olyan különleges csaj vagy, akinek a színpadon a helye, úgyhogy, ha vonulgatsz is, az a színpad legyen!” – zárta a kínos beszélgetést Gabi.

Tóth Andi

Tóth Andi és Tóth Gabi (Fotók: Trenka Attila, TV2)

De miért fagyos a hangulat a két énekesnő között?

Valószínűleg mindenki hallott már Tóth Andi és Tóth Gabi két évvel ezelőtti vitájáról. A konfliktust az robbantotta ki, hogy Andi megosztott egy olyan képet, amelyen Gabi az egyik posztját elemezte ki egy privát csoportban. Gabi válaszolt erre a fotóra egy videóval, amelyben sok olyan dolgot említ, amire Andi teljesen másképp emlékszik. Andi akkor elárulta, bírja a kritikát, sőt, már a negatív kommentekhez is hozzászokott, ám Gabi ellen azért lépett fel, mert állítása szerint ez egy egyéves történet, és már nem volt hajlandó elviselni.

„Nem ez volt az első eset, amit a Gabi produkált, ez már egy éve tart. Nem vagyok senkinek a csicskája, nem fogom hagyni, hogy így beszéljen rólam valaki. Úgy, ahogy ő sem engedi meg ezt a hangnemet senkinek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top