nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi perrel fenyegette Tóth Andit

Tóth Andi Gabiról: „Ha nem fenyegetett volna perrel, megosztottam volna a privát üzeneteket is”

Tóth Andi ezúttal egy influenszer élő videójában beszélt a Gabival való csörtéről.

Valószínűleg mindenki hallott már az elmúlt napokban Tóth Andi és Tóth Gabi vitájáról. A konfliktust az robbantotta ki, hogy Andi megosztott egy olyan képet, amelyen Gabi az egyik posztját elemezte ki egy privát csoportban. Gabi válaszolt erre a fotóra egy videóval, amelyben sok olyan dolgot említ, amire Andi teljesen másképp emlékszik. Erről beszélt most Budavári Fülöp influenszer élő videójában.

Andi elárulta, bírja a kritikát, sőt, már a negatív kommentekhez is hozzászokott, ám Gabi ellen azért lépett fel, mert állítása szerint ez egy egyéves történet, és már nem volt hajlandó elviselni.

„Nem ez volt az első eset, amit a Gabi produkált, ez már egy éve tart. Nem vagyok senkinek a csicskája, nem fogom hagyni, hogy így beszéljen rólam valaki. Úgy, ahogy ő sem engedi meg ezt a hangnemet senkinek”

– kezdte a videóban. 

,,Én most sem haragszom a Gabira, bennem nincsenek rossz érzések. Tudtam, hogy ezzel bombát robbantok, de választanom kellett, hogy melyik kezembe harapok. Vagy nem szólok, hagyom magam, vagy robbantom a bombát, és erről fog szólni minden két hétig. De nem tudtam már szembeköpni magam, mert tényleg nem ez volt az első eset. (…) Én egy rossz szóval sem illettem a Gabit, az elmúlt egy évben sem” – részletezte Tóth Andi, majd Gabi videójára is reagált. 

„Csinált egy videót, ami szintén felidegesített, mert nagyon sok olyan dolgot állított, ami nem igaz. De ezt már nem akartam tovább firtatni, mert ez olyan, hogy jön megint egy másik, aztán megint… Utálom ezt a cicaharcot. Úgy voltam vele, hogy mondja azt, amit, de tisztázzuk, és sosem mondtam neki bántó dolgot. Ha nem fenyegetett volna perrel, megosztottam volna a privát üzeneteket is. Ő bombázott, én pedig annyit írtam, hogy jó egészséget, minden jót, köszönöm Gabi!”

– mondta Andi, majd rátért a Sztárban sztárra, amelyről Gabi azt nyilatkozta, hogy szeretett volna bemenni Andinak segíteni, de Andi visszautasította. Az énekesnő erre annyit mondott, hogy azok után, hogy egy évig bombázta üzenetekkel, nem értette, hogy miért segítene neki most, de rábólintott. Andi állítása szerint Gabi lemondta a próbát, mert kisgyermekes anyukaként félt a koronavírustól, és erről még egy videót is megosztott az oldalán.

Tóth Andi és Tóth Gabi

Tóth Andi és Tóth Gabi, forrás: nlc-montázs, fotók: (b) Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub , (j) Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Konfliktusok a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top