nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi újra színpadon

Visszatért a színpadra Tóth Andi, sőt hosszú hónapok után újra interjút adott

Tavasszal jelentette be a visszavonulását, de most újra színpadra állt.

Hónapok óta nem állt kamerák elé és nem is adott interjút Tóth Andi. Hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, nem állt színpadra és nem is énekelt. Most viszont újra színpadra állt. Elképesztően énekelt a november 5-i Tina Turner emlékkoncerten – számolt be a Tények Plusz –, pedig a fellépés előtt néhány nappal drámai bejelentést tett, miszerint komolyan lebetegedett.

Tóth Andi,

Tóth Andi és Hegyes Berci, aki a táncpartnere volt a koncerten – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Tóth Andi pörgős szuperprodukciója majdnem 10 perces volt: nemcsak énekelt, hanem végig is táncolta a profi versenytáncos Hegyes Bercivel. Az énekesnőnek ez betegen is sikerült, sőt a legjobb formáját hozta. 

„Jobban vagyok. (…) Egy-két dalomat átadtam másnak, hogy kevesebbet nyomjak. (…) Pihentem, be vagyok gyógyszerezve. Nem szeretnék kevesebbet nyújtani, mint 120 százalék” – nyilatkozta a Tények Plusznak a színpadra lépése előtt.

Nem véletlenül érkezett Tóth Andihoz a felkérés, hiszen 2020-ban a Sztárban Sztárban szintén ezt a számot, a Proud Maryt énekelte.

Hatalmas bravúr volt, ahogy a 10 percet végigtáncolta az énekesnő három profi táncossal, a nézők bevallása szerint lélegzetelállító lett a szuperprodukció, ami hatalmas ovációt kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top