nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi keményen visszaszólt követőinek

Tóth Andi keményen visszaszólt követőinek, akik szerint csontsovány és nem tűnik egészségesnek

Az énekesnőt rengetegen támadják az egyik Instagram-fotója alatt, követői ugyanis túl vékonynak gondolják. A vita addig fajult, hogy már maga az énekesnő is válaszolt az őt támadóknak!

Tóth Andi már egy évtizede van az énekesi pályán és azóta számos bántó megjegyzést kellett már elviselnie. Az énekesnőt számos dologban kritizálták már az elmúlt tíz év alatt, volt aki a munkássága, míg mások a párkapcsolatai vagy a külsője miatt kritizálták. Az azonban nem szabad elfelejteni, hogy leggyakrabban olyan ˝nethuszárok˝ támadják, akik névtelenségbe burkolózva, a kanapéról bírálják a celebeket. Ennek ellenére kétségtelen, hogy ezek a megjegyzések nem eshetnek mindig jól az énekesnőnek, aki végül már válaszolni is kényszerült a rengeteg támadásra. 

Tóth Andi

Tóth Andi / Fotó: Trenka Attila

Túl vékony vagy, Andi!

Közszereplőnek lenni – már csak az énekesnő példájából is látszik-, hogy mennyire nem könnyű. Az emberek ugyanis árgus szemekkel figyelik a hírességek minden lépését és ha valamit nem úgy csinálnak, vagy nem úgy jelennek meg, mint ahogyan azt elvárnák tőlük, rögtön egyfajta ˝gyűlölet cunamit˝ zúdítanak az emberre.

A legújabb dolog, amivel a színészetbe is egyre inkább belekacsintó énekesnőt kritizálják pedig nem más ugyanis, mint az, hogy túl soványra fogyott az elmúlt időszakban. A legtöbben Andi közösségi oldalain adnak hangot a véleményüknek, az énekesnő egyik legfrissebb, kocka hasat megvillantó fotója alatt, az alábbi formában:

˝Inkább legyél egy csípd meg fogd meg nő, sokkal többet ér” – írta Andi egyik közösségi oldalára kiposztolt képe alá egy hozzászóló.

“Vékonyabb már ne legyél….” – írja egy másik. 

“Az egyik legdögösebb csaj vagy az országban de túltoltad a fogyást. Kilátszik a csípőcsontod, nem tűnsz egészségesnek. Szedj fel egy két kilót légyszi!” – írja egy harmadik.

Andi sem hagyta szó nélkül

A kritikákat maga az énekesnő sem tudta már szó nélkül hagyni, ugyanis konkrét komment háború alakult ki a bejegyzésének köszönhetően. Voltak ugyanis, akik a kritizálás helyett inkább az énekesnő védelmére keltek és egészségesnek és boldognak írták le a kiposztolt fotókon. 

Wow. Srácok ez a kommentszekció világ szomorú és kiábrándító. Boldog vagyok és kiegyensúlyozott. Ha valakit ez is érdekel.

 

– írta meg Andi követőinek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top