nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi véleménye

Tóth Andi: „Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert”

Nem érdekli, ki ítéli el ezért.

Tóth Andi bármivel is jelentkezik a közösségi oldalain, az embereknek mindig megvan róla a véleménye. Most például egy ősszel kapcsolatos posztot tett közzé, amibe rögtön bele is kötött egy kommentelő. Az énekesnő erre reagált egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben.

„Tudom, hogy tök nehéz leküzdeni azt, hogy ne legyél előítéletes, viszont az a felfogás, hogy ha valaki káromkodik, márpedig én káromkodom, ha a helyzet megköveteli azt, akkor az az ember primitív. És ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, akkor az valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az akkor intelligens. Ez nem biztos” – mesélte a sztár, majd arról beszélt, hogy Magyarországon az emberek szeretnek ítélkezni.

dancing with the stars 2 versenyzői

Tóth Andi (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Ebben az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy »És érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív!«. Volt olyan osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni-olvasni, nulla tisztelet, semmi. Valahogy végiglökdösték a tanárok a seggét. Szóval nem lehet ebből megállapítani. Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok” – tette hozzá a párkereső Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top