nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi vallomása

Tóth Andi: „Kőgazdag üzletemberrel nem kívánok kapcsolatot létesíteni”

Az énekesnő származásáról, illetve párkeresési gondolatairól is beszélt.

Tóth Andi az Instagram-oldalán, egy 24 óráig elérhető történetben vallott arról, honnan is származik a családja. Mint mondja, minden ágára büszke a családfájának, felmenői közt akadnak például románok is. Valaki korábban mexikóinak nézte, erre is reagált a mondandójában. 

„Anyukám részéről üknagyanyám orosz volt, nyugodjon békében, férje román. Apukám részéről dédnagyanyám még csak most hunyt el, 96 éves volt, nyugodjon ő is békében. Magyar volt, cigány, a férje magyar-török keverék, szóval semmiképp sem mexikói! A temperamentumomat anyukám részéről örököltem, kellemesen barnás kinézetemet pedig apukám részéről” – részletezte az előadó, aki arról is beszélt, milyen férfiak jöhetnek szóba nála. Az énekesnő magánéletéről keveset tudunk, utolsó nyilvánosság előtt élt párkapcsolata Marics Petivel volt

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Trenka Attila)

„Kőgazdag üzletemberrel nem kívánok kapcsolatot létesíteni, eltartom én magamat. Ha egy normális fiatalembert elém sodor a jóisten, akkor megvizsgálom, de semmiképp sem a bankszámlája alapján” – jelentette ki Tóth Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top