nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi megvédte magát

Tóth Andi elkeseredve állt ki saját maga mellett: „Pontosan tudják, milyen kegyetlenül esnek ezek a szavak”

Vékonysága miatt bántották, ami érthetően rosszul esett neki.

Tóth Andi az elmúlt hónapokban igyekszik nyugodt és kiegyensúlyozott életet élni, ami legtöbbször meg is látszik a közösségi oldalain. Amióta felhagyott az énekléssel, sokkal kevesebb a stressz az életében és több ideje jut arra, hogy fontos dolgok mellett álljon ki. Ilyen volt, amikor az öngyilkossági gondolatokkal küzdő emberek mellett szólalt fel vagy bántalmazott tinikért. 

Tóth Andi

Fotó: Olajos Piroska

Mindeközben néha-néha visszakacsint a színpadra, amikor olyan felkérés érkezik hozzá, de továbbra is tartja, élete legjobb döntése volt, hogy felhagyott a koncertezéssel, ami közel sem azt jelenti, ne szeretne továbbra is énekelni. Pár nappal ezelőtt új fotókat osztott meg Instagram-oldalán, melyeken a lényeg a karácsonyi sminkje akart lenni. Természetesen rengeteg újság inkább arra fókuszált, mennyit fogyott az énekesnő és szerintük csontsovány lett. 

 

Ezekre reagált most 24 óráig elérhető Instagram-történetében:

Annyit beszélünk a bullyingról, de sajnos annyira fölöslegesen. Mind tudjuk, hogy mennyire veszélyes, nem? Nap mint nap látunk elrettentő következményeket, áldozatokat és figyelmeztetéseket. Tök rég posztoltam magamról hétköznapi képet, tegnap úgy éreztem, milyen jól érzem magam a bőrömben, ez egy jó szett, szép a sminkem, csinálok egy képet

– kezdte a történetét Andi, aki leírta, ezzel szemben olyan cikkek születtek, hogy Andi csontsovány, beteges, rémisztő, csúnya. Jogosan tette fel a kérdést, hogy miért. – Köszönöm a kedves újságíróknak ezeket a cikkeket, főleg az ott dolgozó nőknek, akik pontosan tudják, milyen kegyetlenül esnek ezek a szavak bárkinek. Sovány. Mihez képest? Ahhoz az Andihoz képest, aki 3 éve egészségtelen, sőt veszélyes életmódot élt? (…) Nem kell megdicsérni, nem kell tetszenem neked, hidd el, hogy magam miatt raktam fel a képet. Egyszerűen hagyd szó nélkül! Nem kérem, a csontokkal kutyák játszanak szöveget, sem a férfiaknak nem ez kell…”

Andi a sztorija végén hozzátette, magának szeretne megfelelni, de nagyon elkeseríti, hogy milyen kiábrándító országban élünk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top