nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi biztató üzenete követőinek

Tóth Andi az öngyilkosságról: „Van az a fájdalom, amit ember már nem képes elviselni”

Úgy írta sorait, mint aki már átment hasonlón.

A minap mi is megírtuk, hogy újabb tragédia történt a Mammutban: a negyedikről vetette magát a mélybe egy 76 éves férfi a áruház mögötti piactér Lövőház utcai oldalán, egy étterem elé zuhant. Július 30-án egy nő ugrott le a Mammut negyedik emeletéről. A szorosan egymást követő két öngyilkosság megrázta az embereket.

Tóth Andi, ahogyan azt mostanában teszi, ő sem bírta szó nélkül hagyni a tragédiákat. 24 óráig elérhető Instagram-történetében hosszasan fejtette ki a véleményét az öngyilkosságról és úgy tűnt, mintha ezeken a mélypontokon már ő is átment volna. 

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: TV2)

Ez talán a világ legnehezebb és legfájdalmasabb döntése. Senki nem akar meghalni. Mindenki élni akar, de nem mindenáron. Van az a fájdalom, amit ember már nem képes elviselni. Olyan, amivel fizikai fájdalom versenybe sem szállhat. Egyre több az öngyilkosság, és nem, nem azért, mert mindenki hülye. Azért, mert egyre több a bántás, a rosszindulatú, következménymentes, gonosz cselekedet és az empátiamentes ember. Egyre kevesebb a megértés. Ennek következtében pedig egyre többen érzik a magányt és az ürességet. Azt, hogy már nincs itt helyük. Szeretetre éhes, meg nem értett lelkek ezek – írta az énekesnő, aki ezt követően arra is kitért, van megoldás, amivel ki lehet lábalni ebből a mély lelkiállapotból: tanulják megy szeretni magukat, imádkozzanak és Isten majd küld nekik egy megfelelő társat. – Kezdj el szeretni. Mást mindig könnyebb, mint saját magad, tudom. De ne légy szerelmes. Még ne. Nem várhatod el, hogy más szeressen, ha te sem szereted magad és az életed. Keresd meg azt a társat, akiért korábban imádkoztál. Szeresd azt a barátot, engedd be az ő szeretetét. Isten szeret. Egy barát szeret. És most engedd meg, hogy szeresd magad. Keresd, ami boldoggá tesz, SZERESD, hogy boldoggá tesz. Szeress boldog lenni. Nem is olyan rossz már, igaz? Szeretlek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top