nlc.hu
Aktuális

Öngyilkosság a Mammutnál

Újabb tragédia a Mammutnál: egy étterem elé zuhant egy férfi

Az elmúlt 13 évben heten vetették mélybe magukat a plázában.

A negyedikről vetette magát a mélybe egy 76 éves férfi a Mammut mögötti piactér Lövőház utcai oldalán, egy étterem elé zuhant – írja a Bors. A férfi a belső, nyitott lépcsőházon keresztül jutott fel a negyedik emeletre, innen ugrott le. Szerda délután egy óra környékén történt az eset, a helyszínt kordonnal zárta le a rendőrség.

A Fény utcai piac közleménye szerint, a piac egyik munkatársa lett figyelmes a férfira, aki a piac üzemi folyosójára lépett. A piac munkatársa megszólította a férfit, aki válasz nélkül a mélybe vetette magát. A biztonsági szolgálat azonnal értesítette a hatóságokat, a kiérkező mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az eset mindenféle előjel nélkül, hirtelen történt. A piac vezetősége őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt hozzátartozói felé.

Tizenhárom év alatt már hét öngyilkosság történt a budai Mammut bevásárlóközpontban, legutóbb július 30-án ugrott le egy nő az egyik emeletről. A II. kerület polgármestere Őrsi Gergely egyeztetést kezdeményezett az üzletközponttal a tragédiák megelőzése érdekében. Májusban a negyedik emeletről zuhant le egy férfi.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

mammut

Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top