Sztárok

Radics Gigiék még nem döntöttek az esküvőjükről

Radics Gigi és szerelme valószínűleg férj és feleség lesznek, mielőtt megszületik a közös gyermekük.

Bombaként robbant az örömhír, hogy Radics Gigi első gyermekével várandós. Az énekesnő és szerelme, Áron egy éve ismerték meg egymást, eleinte titkolták kapcsolatukat, de most úgy tűnik, egymással akarják leélni az életüket. Az egész család örül Gigi terhességének, ami egy fontos eseményt is előbbre hozott: az esküvőt.

Radics Gigi

Radics Gigi (Fotó: Instagram)

„A nagy nappal kapcsolatban még Gigiék sem tudják pontosan, hogy mi lesz. Alapvetően mind a ketten hagyománytisztelők, és bár már szóba is került az esküvő, egyelőre nem döntöttek róla. Gigi mindig is nagy esküvőről, lagziról álmodott, ahogyan minden kislány, és szeretné, ha férj és feleség lennének, mire megérkezik a baba, de a járvány miatt nem lehet most nagy esküvőket tartani” – mondta a Blikknek a szerelmes pár egyik barátja, aki szerint valamikor az augusztus 15-ig tartó korlátozások feloldása után kerülhet sor az esküvőre.

„Nagyon jól kiegészítik egymást, és annak ellenére, hogy rengeteg mindenben hasonlítanak egymásra, Áron sokkal nyugodtabb, nem olyan impulzív, mint Gigi, így tökéletesen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk is. Látszik, hogy boldogok, ráadásul Gigi családja nagyon szereti Áront, és mindenben támogatják őket” – mesélte az ismerős a bulvárlapnak.

Olvass még Radics Gigiről az nlc.-n:

Címlapfotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top