Sztárok

Radics Gigi gyereket vár: pocakos fotóval jelentették be az örömhírt szerelmével

Hatalmas örömhírt jelentett be Radics Gigi és párja, Áron: első gyermeküket várják. Az énekesnő megmutatta gömbölyödő pocakját.

Alig néhány hónapja tart Radics Gigi és új párja, Áron kapcsolata, máris szülők lesznek. A szerelmes pár boldogan kürtölte világgá az örömhírt a Story magazin címlapján. A 23 éves énekesnő mindig is arra vágyott, hogy fiatalon legyen anyuka.

Radics Gigi Amerikában építette karrierjét és kapcsolatát, amikor szembesült azzal, hogy gyermeket vár. A kint töltött idő alatt elképesztően fáradékony volt.

„Előfordult, hogy egy rövid séta közben meg kellett kérnem Áront, hogy üljünk le valahova, különben menet közben elalszom. Mindenféle ételtől undorodtam, rá se bírtam nézni. Már-már magamba kellett erőltetnem minden enni- és innivalót. Ez már több mint gyanús volt számomra. Felmerült bennem, hogy talán a pocakomban növekszik a furcsa közérzetem okozója” – mesélte az énekesnő, aki a hazatérés előtt végzett el egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. A szerelmesek azóta az első ultrahangon is túl vannak, majdnem elsírták magukat örömükben, amikor meghallották gyermekük szívdobogását. 

Gigi az Áronnal való kapcsolatát sokáig titkolta. Szobrász szerelmét csak három hónapnyi ismerkedés után mutatta be családjának. A gólyahírrel nem vártak ilyen sokáig. Az énekesnő kicsit tartott tőle, hogy szülei hogyan reagálnak, de a leendő nagyszülők hatalmas örömmel fogadták a hírt

Radics Gigi várandóságáról bővebben a legfrissebb Story magazinban olvashatsz!

Radics Gigi gyereket vár, Tatár Csilla először mesél a lányáról, Szilágyi özvegye megszólalt

Radics Gigi a Story címlapján

Még több cikk Radics Gigiről az nlc.hu-n:

Címlapfotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top