nlc.hu
Sztárok

Debreczeni Zita a szülés után

Debreczeni Zita szuper formában van a szülés után, a Reggeliben beszélt a babáról

Debreczeni Zitát először láthatjuk a képernyőn a kisfia születése óta.

Egy hónappal ezelőtt adott életet a kisfiának Annoni Zita, aki ma az RTL Klub Reggelibe is ellátogatott, és megosztott egy keveset az elmúlt egy hónap tapasztalatairól. A sztárfotós azt mondja, nem aludt sokat az utóbbi egy hónapban, de nagyon boldog, és a kisfia feledteti vele a fáradtságot. A kialvatlanság egyébként abszolút nem látszik rajta, sőt, szuper formában érkezett a stúdióba.

„Gianni nagyon sokat segít. Valamikor ő viszi a reggeli etetést, hogy én egy kicsit tovább tudjak aludni, vagy bevállalja az éjszakai első etetést. (…) Egyébként a mama meg a papa is nagyon sokat segít, egy igazi kis olaszos családként élünk most otthon” – árulta el Zita, aki arról is beszélt, hogy sokszor téma, vajon a magyar vagy az olasz konyhát szereti majd jobban a gyerek. 

„Az első időszaknál megvan benned az az érzés, hogy sír a gyerek. Úristen, ki ez a gyerek, mi ez a hang?!” – jegyezte meg viccesen az egykori modell, aki elismerte, eléggé fáradt, de próbált felkészülni erre az időszakra is.

debreczeni zita

Debreczeni Zita (Fotó: Reggeli)

Debreczeni Zita csinos kismama volt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top