nlc.hu
Sztárok

Megszületett Gianni Annoni és Debreczeni Zita fia

Megszületett Gianni Annoni és Debreczeni Zita fia – szép nevet kapott a trónörökös

A közösségi oldalán jelentette be Gianni Annoni, hogy megszületett a fia.

Gianni Annoni és Debreczeni Zita öt éve vannak együtt, és 2017-ben, a Dolomitokban házasodtak össze. Év elején jelentették be, hogy első gyermeküket várják, akinek a nevét nem, csupán a nemét árulták el korábban. Az utóbbi időben egyre kevesebbet posztolt Debreczeni Zita, így a rajongók már gyanakodtak, hogy esetleg megszült már a sztárfotós. Gianni Annoni pár perccel ezelőtt egy cuki képpel jelentette be, hogy augusztus 28-án megszületett a kisfiuk, aki a Gianfranco Máté nevet kapta. 

„Isten hozott, figlio mio! Nagyon vártunk…28.08.2020 Gianfranco Máté 3.850 gr. 55 cm., 17.07 óra! Mamma Zita jól van” – írja a közösségi oldalán Gianni Annoni. A felesége, Zita csak annyit írt a képhez: „köszönöm”, ami ez esetben többet mond minden szónál.

Debreczeni Zita is posztolt:

Családom... 🥰❤️🙏🏼 2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiúnk Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti Ő valóban Isten ajándéka nekünk... 🙏🏼❤️💙

Közzétette: Annoni Zita – 2020. szeptember 2., szerda

Debreczeni Zita egyébként csodálatos kismama volt, fantasztikusan nézett ki a terhessége alatt is. Mint korábban elárulta, nem érdekelték a pluszkilók, csupán azt tartotta szem előtt, hogy a kisfia egészséges legyen. „Kíváncsi vagyok az arcára, a kezére, a lábára, a bőrére, a szemére. Mindenére kíváncsi vagyok. Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom, nem hízom, milyen lesz a bőröm” – mondta korábban a Fókuszban a fotós.

Debreczeni Zita a terhessége alatt is fantasztikusan nézett ki:

gianni és debreczeni zita

Gianni Annoni és Debreczeni Zita (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top