nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki a Celebrandiban

Lukács Miki is szerepel a Celebrandiban – exfelesége, Peller Anna is támogatja

Exe engedélyével randizik Lukács Miki.

Frohner Fecó, Schumacher Vanda, Bogdányi Titanilla és Köcse György után két újabb sztárról derült ki, hogy szerepelni fog a Celebrandi című műsorban. Jázmin Viktória és Lukács Miki ugyancsak lehetőséget kap arra, hogy megtalálja a realityben a szerelmet. A 18 év házasság után elvált tévés elárulta a Blikknek, hogy a volt felesége, Peller Anna engedélyével randizik. 

Lukács Miki,

Válása után újra beleveti magát a randizásba Lukács Miki – Fotó: Sajtóklub

„A műsorban való szerepléssel kapcsolatban kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam” – mesélte a bulvárlapnak Lukács Miki, akinek a válása után ugyan már voltak kísérletei a Tinderen is, de nem sok pozitív tapasztalattal. „Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresési forma, (…) senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia” – vallotta be.

Elmondása szerint nincs garancia arra, hogy a műsornak köszönhetően talál majd társat, de ha mégis, az hosszú folyamat lesz, mire teljesen beengedi az életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top