nlc.hu
Sztárok

Lukács Miklós mesélt a válásról és gyereknevelésről

„Továbbra is egy családként működünk” – Lukács Miklós és Peller Anna kislánya így éli meg a válást

A szülők szakemberek segítségét kérték, mielőtt közölték volna kislányukkal, hogy elválnak.

Márciusban jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy a válás mellett döntöttek, ami sokakat óriási meglepetésként ér. Ők maguk már feldolgozták, hogy kapcsolatuk véget ért, hiszen már évek óta érezték, hogy valami nincs rendben. 

„Nem tagadom, nekünk is tele volt nehézségekkel, megvolt a gyászfolyamat és a kudarcélménye is annak, hogy amit mi korábban közösen vállaltunk, azt mégsem tudtuk teljesíteni. Elhiheti, hogy mi sem így terveztük. Ugyanakkor arra nagyon büszke vagyok, hogy viták nélkül sikerült ezt végigvinnünk. Amikor pedig már minden részletet közösen megbeszéltünk, leülepedtek bennünk a történtek, lezártuk a dolgokat, és a kislányunk is tudta, hogy ez fog történni, na akkor jelentettük be”nyilatkozta a Blikknek Lukács Miklós.

Lukács Miklós

Fotó: Sajtóklub/RTL Klub

Hozzátette, pszichológusok segítségét kérték abban, hogyan közöljék gyermekükkel, hogy válnak, és úgy érzi, nagyon jól tették, hogy a szakemberekre hallgattak. “A körülményekhez képest jól fogadta, hiszen az ő életében ez nem járt sok változással, továbbra is egy családként működünk. Úgy néz ki nálunk a hét, hogy van néhány nap, amikor hárman vagyunk otthon vagy csinálunk közös programokat, utazásokat. Ugyanakkor már mindkettőnknek vannak olyan napjai, amiket nem együtt töltünk, hanem az egyikünk a kislányunkkal, a másik pedig éli a saját életét. Annnabellának ez nem jelent sok változást, hiszen Anna színésznőként eddig sem minden estét töltött velünk otthon az esti színház előadásai miatt, és a reggeleket is attól függően, hogy ment-e műsort vezetni.” 

Az interjúból kiderült az is, hogy egyelőre együtt laknak pilisvörösvári otthonukban, ami szerencsére elég nagy ahhoz, hogy valaki el szeretne vonulni, akkor azt meg is tudja tenni. Peller Annával egyébként továbbra is nagyon szeretik egymást, de már csak testvérként, barátként tekintünk egymásra. “Ha bármi történik velünk, bajunk van vagy örömünk, egymásnak mondjuk el először. Lehet, hogy ez majd idővel változni fog, de az is lehet, hogy megmarad ilyennek. Vannak erre jó példák, ott van Bodrogi Gyula és Voith Ági vagy Janza Kata és Pintér Tibor, ők is hasonlóan jó viszonyt ápolnak. Mi is erre törekszünk.”

Lukács Miklós azt is elmondta, egyelőre nem ismerkedik, a munka és a kislánya legfontosabb számára. “Bízunk benne, hogy ha úgy alakul, én és Anna is olyan partnert talál, aki ezt képes lesz elfogadni, és beilleszkedni a rendszerünkbe. Nem hiszem, hogy ebből probléma lesz, hiszen ez mindkettőnknél fontos szempont lesz már az elején.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top