nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki a Celebrandiról

A válófélben lévő Lukács Miki bízik benne, hogy a Celebrandiban megtalálja a szerelmet

Azt is megindokolta, miért vállalta el a műsort.

Lukács Miki és Peller Anna márciusban jelentették be, hogy elválnak. Mint mondták, két évig próbálták megmenteni kapcsolatukat, de nem sikerült. Azóta is jó viszonyban vannak, ráadásul Miki a színésznő tanácsát is kikérte, elvállalja-e a szereplést a hamarosan induló Celebrandiban

Lukács Miklós

Fotó: RTL

A tévés most a Reggeliben is elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy belevág a társkeresőbe. 

Egyrészt biztosítottak róla, hogy minőségi cucc lesz, tehát nem tetovált szemöldökű, felfújt, nyolc általános végzett, kevésbé intelligens hölgyekkel telepakolt műsor. A minőségre garancia például a Puskás-Dallos randiügynökség is, az ő kedvességük, kapcsolatuk, szeretetük, hozzáértésük. Illetve azért is, mert ne legyünk naivak, valljuk be magunknak: viszonylag nehezen lehet ismerkedni manapság. Nemcsak a székesfővárosban, hanem innentől keletre és nyugatra is, sőt, bármelyik nagyvárosban szerintem. Hol akarunk egyébként ismerkedni mostanában? Vagy az online felületeken – ebbe ne menjünk most bele –, vagy romkocsmákban – ott mondjuk 95%-ban külföldiek vannak –, vagy mondjuk kocsmákban – de mit kezdjen az ember, ha mondjuk hazaviszi a hetvenéves fog nélküli Béla bácsit vagy Joli nénit? –, vagy mondjuk a Közgáz évzáró buliján, de én most már középkorú vagyok, kimondani is szörnyű. Azért vállaltam el, mert bárki elvállalná ezt, hiszen hoznak nekünk partnereket, akik szintén szinglik és ismerkedni szeretnének – mondta Miki, aki azt is kifejtette, miért nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. – Aki elmúlt ötéves, az szerintem tudja, hogy nincs ilyen, de egyébként szeretnék benne hinni, hiszen láttak már jetit is, látták a Loch Ness-i szörnyet, vagy láttak például becsületes politikust. De szerintem egyik sincsen, csak szeretnénk, hogy legyen. Tehát igazából szerelem első látásra nincs, ki kell hogy alakuljon valami, és az viszonylag hosszabb távon történhet meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top