nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki magánélete

Lukács Miki friss kapcsolata zátonyra futott

Megszólalt az okokról.

Lukács Miki a Celebrandiban jó néhány hölggyel találkozott, de a végén Ramóna mellett döntött. A partnere igent mondott a további ismerkedésre, most pedig arra is fény derült, hogyan folytatódott a kapcsolatuk.

„A választottammal még volt egy hosszabb beszélgetésem, és ő elmondta, hogy mivel jó a humora mindkettőnknek, szívesen barátkozna velem. Itt azonban nem arról volt szó, hogy barátot keressek. Megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni, de ő se keresett, meg én se őt, így azóta se történt semmi, valószínűleg ez ennyiben marad… A barátkozásért nem vagyok oda, nem azt kerestem, mert szerencsére sok barátom van. Elengedtem őt” – árulta el a Blikknek a híresség, akit nem bánt Ramóna döntése. 

Lukács Miki

Lukács Miki (Fotó: Rozmanitz Gábor)

„Keresem továbbra is azt, akivel ki tud alakulni egy boldog, szerelmi viszony. Nem találtam meg még az illetőt, de nyitott vagyok. Nincs korhoz kötve a nagy Ő, mivel 25-nek érzem magam, empátiában gazdag nőt keresek és ez nem kortól függ” – hangsúlyozta Peller Anna exe, aki Tinderen is fent van.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top