nlc.hu
Sztárok

A Celebrandi összes szereplője

Szerelmet hajszoló hírességek – A Celebrandi párkeresőinek eddigi magánélete

Randira hív minket az RTL. Akár vehetjük ezt szó szerint, ha szinglik vagyunk, és kedvünk lenne megharcolni a felsorolt celebek valamelyikéért.

Mondjuk nem hátrány, ha a jelentkezőben van némi szereplési vágy, és a vágyott sztár mellett a kamerák és a címlapok is vonzzák. Akinek még mindig van kedve randizgatni, azoknak adunk egy gyorstalpalót a műsorban szereplő hírességek korábbi szerelmi életéből.

Az agya helyett mindig a szívére hallgat

Danics Dóra kereken 10 évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktort, de azóta viszonylag keveset találkozhattunk vele. 2021-ben a Fókusznak mesélt arról, hogy kegyetlen nehéz év volt számára 2020, mivel a nagypapáját és a kutyáját is elveszítette. Ráadásul, sok zenészhez hasonlóan, őt is padlóra küldte a Covid. Amikor arról kérdezték, hogy mi újság vele a párkapcsolat terén, azt mondta, hogy szingli, de ettől még jól van. „Nyilván szeretnék majd családot, de nekem ahhoz egy olyan pasi kell, akivel tényleg el tudom képzelni, hogy családot alapítok.” Dóra szerint egy ismertebb embernek nehezebb ismerkedni, és sokszor belefutott már abba, hogy egy férfi irigy volt a sikereire. Amikor pedig elvállalta a Celebrandiban való szereplést, azt is elárulta, hogy nála a 3 hónap a vízválasztó egy kapcsolatban. „Ha már 3 hónap megvan, akkor már talán az egy kicsit komolyabbnak számíthat.” Dórának is vannak elképzelései az ideális párról, amit az agyában elképzel, ugyanakkor az érzelmei gyakran elérik, hogy máshogyan döntsön. „Ha igazán megtetszik valaki, azt a nézők észre fogják venni.”

A titokzatos adrenalinhajszoló

Papp Zsombor azoknak lehet ismerős, akik nézték az Éjjel-Nappal Budapestet. Tartsunk egy kis ismertetőt az eddigi magánéletéből. Zsombor politológiát tanult, de egy tanyán nőtt fel, szóval kicsit sem áll távol tőle a falusi élet. 2020-ban arról beszélt egy interjúban, hogy a képernyőn és a magánéletben is szingli. Mivel önmagát egy kalandvágyó embernek tartja, aki kifejezetten keresi olykor az extrém helyzeteket, így nem meglepő, hogy hasonló személyiségű párt keres a Celebrandiban is. „Fontos, hogy merjen új dolgokat csinálni, tudjon nekem új dolgot mutatni. Az lehet egy egyszerű falmászás, vagy egy újfajta étrend, teljesen mindegy, csak olyan dolog legyen, ami nekem új és új dolgot tud belehozni az életembe” – ecsetelte Zsombor, aki úgy véli, hogy egy jó párkapcsolat alapja, hogy a felek tudják egymást építeni, tudjanak megújulni.

Aki az exe támogatásával keresi az igazit

Lukács Miki és Peller Anna annyi műsorban szerepelt együtt, olyan harmonikus és remek párost alkottak, hogy tényleg sokakat meglepett a szakításuk. 13 év után döntöttek úgy, hogy búcsút intenek egymásnak. „El fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket…” – jelentették be egy videóban idén márciusban. A felvételről derült ki az is, hogy már két évvel korábban érezték a problémákat a házasságukban, ezért párterápiára is jártak. „Soha nem akarjuk egymást elveszíteni, és ezért azt gondoljuk, hogy a legjobb, amit most tehetünk, az a válás” – mondták. Így tehát teljesen érthető, hogy Miki azt is a volt feleségével beszélte meg, hogy vállalja-e a szerepelést a Celebrandiban. „Anna mindenben támogat, így ebben az új kalandban is… Voltak próbálkozásaim a Tinderen, de nem sok pozitív tapasztalatom volt. A Celebrandi viszont egy jó lehetőség, hogy megismerjek valakit” – mondta a Blikknek.

Lukács Miki

Lukács Miki a Glamour-gálán (Fotó: Trenka Attila)

Aki Amerikáig ment a szerelemért

Frohner Fecót, a fodrászt, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban ismerhettük meg. Egyébként pedig Kárpáti Rebeka párja volt néhány évvel ezelőtt. 2021-ben még a Nyerő Párost is bevállalták, amit bár nem nyertek meg, viszonylag sokáig szépen teljesítettek. Hogy a műsor, vagy valami más tépázta meg a kapcsolatukat, azt sokan találgatták, miután 2021 karácsonya előtt bejelentették, hogy szétmentek. „Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben…” – mondták akkor.

Frohner Fecó

Frohner Fecó a Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évadában (Fotó: RTL/Rizmajer Antal)

Fecónk arról már később beszélt, hogy élete (eddigi) nagy szerelmét egy fesztiválon ismerte meg. A magyar lány az Egyesült Államokban élt, és a fodrász annyira szerelmes volt, hogy másfél éven keresztül (kéthavonta) utazgatott a két ország között. Fecó szerint szinte megbolondult, annyira szerelmes volt a lányba.

Hogy milyennek kell lennie annak a nőnek, aki legalább ilyen intenzív élményekre számít a celebműsorokat megjárt fodrásztól? Nos, legalább 18 és maximum 45 éves legyen. „Számomra egy komoly, egy nagyon jó kapcsolat a harmóniáról szól. A harmóniát úgy tudjuk megteremteni, hogyha a férfi a férfierőt, a biztonságot teremti meg, a nő viszont a szeretetenergiát” – ecsetelte a Reggeliben.

Tinderen húzogatás helyett celebműsor

Schumacher Vanda szerelmi élete eddig sem volt titok számunkra. 2022-ben arról beszélt, hogy amíg ő Afrikában volt, párja egy rövid SMS-ben szakított vele. Pedig az már egy „komoly, nyolc hónapja tartó” kapcsolat volt. A színész-műsorvezető-influenszer ezt követően a Tinderen húzogatta jobbra-balra a felhozatalban szereplő embereket, majd idén tavasszal a villában mindenkit is ágyba csalogató VV Barna társaságában látták vacsorázni. Akkor úgy fogalmazott Vanda, hogy a munka mellett nem sok ideje jut a szerelemre, és „bár az  emberek természetesen örülnének, hogy ismét szülessen egy VV-s álompár”, de ez nem ő és Barna lesz. Március óta sok, egészen pontosan 3 hónap telt el, és ez elég volt Vandának ahhoz, hogy végre nyisson a szerelemre, és már komoly kapcsolatra vágyik. Hogy milyen párt keres a Celebrandiban? Hát, az elvárásai között szerepel, hogy a jövendő szerelme tudja, mit vár az életben, és ne legyen unalmas. Vanda azt is tisztázta, hogy szeretné megtartani részben a szabadságát, amit természetesen ő is megad a másik félnek.  

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Birton Szabolcs)

Bogdányi Titanilla színésznőt a hangja miatt az is ismeri, aki nem találkozott vele soha. Már 10 éves kora óta szinkronizál, később pedig ő maga is színésznő lett. Korábbi kapcsolatairól túl sokat nem tudni, bár 2018-ban megjelent egy titokzatos szerelmes fotó az Insta-oldalán, ami azóta nem elérhető. Nos, a múlton felesleges pörögni, hiszen a következő hónapokban megnézhetjük a tévében, hogy miként alakulnak Titanilla szívügyei. „Számomra fontos egy férfiban, hogy fel tudjak rá nézni” – ecsetelte a színésznő, aki alaposan kigyúrta magát az elmúlt években. A netes párkeresőkben csalódott Titanilla úgy érzi, hogy egy párkapcsolatban az is fontos, hogy mindkét fél elégedett legyen a saját munkájával. 

Bogdányi Titanilla

Bogdányi Titanilla a Konyhafőnökben (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Szépségkirálynő és táncos

Köcse György táncos szívét is el lehet rabolni a kedves nézőnek. Ő már elvált emberként vesz részt a műsorban, hiszen korábban a szintén táncos Stana Alexandra férje volt. 12 év után házasodtak össze, de alig 5 hónappal később kapcsolatuk zátonyra futott, és később hivatalosan is elváltak. Már idén januárban úgy fogalmazott Köcse, hogy „bár nyitott egy új kapcsolatra, nem keresi azt görcsösen”. Aki el szeretné csábítani a táncoslábú hírességet, az szeresse a spontaneitást, és jobb, ha érti a humort.

Jázmin Viktória volt az a szépségkirálynőnk, akinek a Covid-szabályok miatt 2021-ben nem engedték be időben a ruháját és annak tervezőjét az izraeli versenyre, így a modell improvizált egyet, és a Zarából rendelt egy piros koktélruhát. Hogy kik is hibásak a kínos fiaskó miatt, arról millió cikk született már, és kicsit sem olyan érdekes történet, mint a következő. Nagyon sokat árul el Viktória személyiségéről, hogy önkéntesként, mindenféle médiafelhajtás, fotósok, operatőr és szelfibot nélkül vett részt az ukrajnai menekültek megsegítésében. Viktória majdnem emberkereskedők és szervkereskedők áldozata lett Észak-Macedóniában, amikor egy modellmunkára jelentkezett. Hogy mi a helyzet a szerelmi életével? Hát nem olyan sok. Amit tudunk, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában így fogalmazott játékostársáról, Frohner Fecóról: „Mint pasi, a Fecó bejön nekem. Bírom a stílusát, meg így jó a vibe-ja, ami nagyon fura, mert én még nem tapasztaltam negatív dolgokat vele, ami szerintem jó, de fura is nekem.” Az elég egyértelmű, hogy kettejük között nem lett semmi, hiszen most mindketten idegenekkel fognak randizni a kamerák előtt.

Jázmin Viktória

Jázmin Viktória, a Miss Universe Hungary 2021 győztese (Fotó: Fülöp Dániel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top