nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó a Celebrandiban

Szabó Zsófi Frohner Fecó szerepléséről a Celebrandiban: „Alig várom, hogy lássam, mi az, amit kihagytam”

Az RTL reality-jében keresi az igazit a sztárfodrász.

Mint arról beszámoltunk, Frohner Fecó lesz a Celebrandi egyik főszereplője. A 32 éves sztárfodrász a Reggeliben elárulta, nyitottan áll mindenkihez a társkereső reality-ben, de legfőképpen a 18-45 év közötti nők jelentkezését várja. Legfőbb célja pedig nem más, minthogy végre rátaláljon az igazira.

Frohner Fecó,

Frohner Fecónak a mindennapokban nincs ideje randizni, a Celebrandiban viszont rá lesz erre kényszerítve – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Alig várom, hogy lássam, hogy mi az, amit kihagytam” – vezette fel a sztárfodrásszal való beszélgetést Szabó Zsófi az RTL reggeli műsorában, mire Frohner Fecó viccesen így kontrázott vissza a műsorvezetőnek: “Így van, ezért is mentem a műsorba, hogy lásd: mit vesztettél“. Szabó Zsófi műsorvezető-társa, Peller Mariann elkerekedő szemekkel hallgatta, hogyan húzza egymást Zsófi és Fecó, majd rákérdezett, hogy “miről maradt le?”, Szabó Zsófi erre csupán annyit fűzött hozzá: “Csak viccelődünk“.

Ezután azonban beindult a beszélgetés, és kiderült, mennyire készült fel arra Frohner Fecó, hogy különböző hölgyekkel randizzon a műsorban. “Igazából úgy voltam vele, hogy miért ne? Vágjunk bele! Egyszer élünk, éljünk a mának! Belegondoltam, hogy mennyire validabb egy olyan applikáció, ahol jobbra-balra húzogatja az ember, hogy éppen kivel találkozik vagy kivel nem. Itt legalább rá leszek kényszerítve konkrétan, hogy ott legyek és hús-vér emberekkel, hölgyekkel találkozzak. Ez egy nagyon nagy kaland. (…) A családom is azt mondta: miért ne? Van egy ilyen alkalom, ragadjam meg, nézzem meg!” – vallotta be.

Arra a kérdésre, hogy mik a kritériumai a jelentkező lányokkal szemben, a sztárfodrász a következőket árulta el: “A külsőség is nagyon fontos, ellenben ahhoz, hogy hosszútávú projekt legyen ez az egész történet, tehát, hogy legyen kifutása, ahhoz nagyon fontos a belső, hogy el tudjak vele beszélgetni, és ne csak a külső, a kémia domináljon. (…) Legyen nyitott a spiritualitásra. Legyen tudatos, és fejlessze önmagát. Szerintem egy párkapcsolat nem attól függ, hogy most együtt megyünk és csináljuk a dolgokat, hanem ha mindenki a saját szintjén fejlődik, akkor az egész egy jó harmóniát fog eszközölni. (…) Számomra fontos az öltözködés, de nem minden. Kell, hogy a külső megjelenés egy belső harmóniát tükrözzön, és ha valaki ad a külsejére, akkor már sokkal jobban működik közöttünk a szimbiózis, tehát jó, ha van egy kis stílusérzéke, de nem ezen fog múlni.”

Szabó Zsófi arra is rákérdezett, hogy van-e korosztályos elvárása a jelentkezők részéről, mire Fecó: “Nincs, 18-tól a 45-ig, gyerekek, vágjunk bele!

Fecó egyébként bevallotta, hogy híres emberként sokkal nehezebb ismerkednie, mivel már helyből elvárások vannak vele szemben. “Egy kapcsolat pedig csak akkor tud működni, ha nincsenek benne elvárások, hanem csak úgy vagyunk és létezünk” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top