nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó véleménye a Celebrandiról

Frohner Fecó a Celebrandiról: „Végre nem egy trash műsor!”

A párkereső műsor egy önismereti út is volt a számára.

Frohner Fecó a Celebrandiban keresi a szerelmet, a műsorban Rebekával nemrég különváltak az útjaik – a szakításról a mesterfodrász anyukája is elmondta a véleményét. A sztárfodrász elárulta a Reggeliben, hogy furcsa magát visszanéznie a műsorban, az első randik amúgy is kellemetlenek tudnak lenni. A műsorról pedig azt mondta, szerinte van egy mély mondanivalója, valódi érzelmekről beszélnek benne, amivel a nézők is azonosulni tudnak.

Frohner Fecó,

Frohner Fecó reméli, megtalálja az igazit a Celebrandiban – Fotó: Sajtóklub

Ez annyira egy önismereti út volt számomra. Olyan dolgot tanultam meg magamról, amit be tudtam tenni a kis zsákba, amit cipelek a hátamon és viszem tovább az életbe” – vallotta be Fecó, aki nem titkolja, kicsit furcsa neki visszanézni a tévés randijait. “Amúgy is kellemetlen szituáció tud lenni az első randi, nem hogy így, hogy vissza is nézem magamat, hogyan reagálok. Érdekes módon elcsíptem magamban pont a Rebekával való első találkozásomnál egy olyan dolgot, amikor bennem volt a gyermeki vágy, hogy ‘Úristen, ez a szerelem flash!’ Csak most már 32 évesen ott tartok, hogy ezt már tudom egy kicsit hova tenni és felül tudom vizsgálni ezt a bizonyos érzést. Nem idealizálni embereket, hanem inkább kívülről, reálisan nézni a dolgokat. Megléptem ezt az egész szintet és ennek nagyon örültem” – magyarázta.

Arra a kérdésre, hogy sikerült-e 100 százalékban önmagát adnia a randikon, vagy azért ott volt benne egy picit, hogy mindezt kamerák rögzítik, a következőket mondta: “Annyira nem feszélyeznek engem a kamerák. Bármikor, amikor ilyen szituációba belecsöppenek, akkor magamat tudom adni“.

Az édesanyjának a műsorban való szereplését pedig ezzel indokolta: “Eddig nem szoktam kikérni a tanácsait nőügyekben, ez volt az első alkalom. És nem is bánom, mert amúgy jó dolgot mondott és megerősített abban a döntésemben, amit már eldöntöttem előtte“.

Fecó a randizási szokásairól a következőket árulta el: “Egy régimódi csákó vagyok. Nagyon szeretem azt a hagyományos elvet, hogy megvan a férfi-női szerep, a férfi udvarol. Van bennem egy kis romantika, ezt nem is akarom palástól, szerintem ez nem szégyen“.

A sztárfodrász arról is beszélt, hogy nagyon kedves üzeneteket kap a nézőktől: “Nagyon meglepődnek az emberek, hogy tényleg az a Fecó, akit eddig láttak, ugyanúgy látják a randizásban is.”

A Celebrandiról pedig a következőképpen vélekedik: “Nagyon szeretem ezt a műsort. Végre nem egy trash műsor! Van egy olyan mély mondanivalója, hogy tényleg érzésekről, valid érzelmekről beszélünk, és látjuk, hogy minden ember cipel magával egy keresztet és azt, hogyan próbálja meg levetkőzni. A nézők is tudnak ezekkel a dolgokkal azonosulni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top