nlc.hu
Sztárok

Így készül Frohner Fecó a Sztárboxra

Frohner Fecó a Sztárboxról: „Vigyáznom kell a kezemre, de a ringben nem erre fogok figyelni”

Felkészüléséről vallott a sztárfodrász, aki október 29-én lép ringbe Molnár Áron ellen.

Frohner Fecónak fodrászként vigyáznia kell a kezére, de nem erre fog koncentrálni a Sztárboxban. A sztárfodrász az rtl.hu-nak nyilatkozott a felkészüléséről. Elárulta, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mentálisan is felvértezze magát, ezért minden héten mentáltrénerhez jár.

Frohner Fecó,

Fróhner Fecó szerint a lényeg az, hogy belül vívja meg győztesen a saját csatáját – Forrás: RTL / Sztárbox – videó

Ha félnék bármilyen sérüléstől, akkor nem vágtam volna bele. Nem félek semmitől. Igazából az van bennem, hogy a fodrászatban a kezemet használom. Nagyon finom mozdulatokat kell csinálnom, ami teljesen más és sokkal erőteljesebb. Nagyon sok párhuzam nincs, de tény, hogy vigyáznom kell a kezemre, de a ringben nem erre fogok figyelni” – árulta el.

Akárcsak az ifjabb Schobert Norbi, ő is készül mentálisan az összecsapásokra. “Minden héten járok a mentálcoachomhoz, és átbeszéljük a dolgokat, a bennem lévő dolgokat, amikkel meg kell küzdenem, mert egyértelműen a ringben magammal kell megküzdenem. Nekem az a fontos, hogy a saját dolgomnak megfelelően megfejlődjem azokat a dolgokat a ringben, amit meg kell fejlődjek. Az, hogy ez mivel jár, mi lesz ennek az eredménye, az már egy másik dolog. A kívülálló, materiális dolgok nem érdekelnek. Az a lényeg, hogy én belül vívjam meg a saját csatámat” – jelentette ki Frohner Fecó.

Felkészültnek érzem magam mind fizikailag, mind mentálisan” – összegzett a sztárfodrász, aki a Sztárbox negyeddöntőjében férfi középsúly kategóriában Molnár Áronnal mérkőzik meg.

Fecón kívül Pintér Tibor is gőzerővel készül a Sztárboxra. „Most először lesz olyan, hogy itt senki nem lesz kíváncsi arra, hogy milyen a dumánk, ki hogy énekel, ki milyen jópofa. Ez 100 százalékig sport, ezt nem lehet elbohóckodni. Nyilván a bevonulásig bezárólag show, de ott már önkívületi állapotban leszünk, ott már nem beszélhetünk magamutogatásról, azt sem fogjuk tudni, hogy hol vagyunk szerintem. Ez egy százszázalékos sportteljesítmény, és én ezért is vállaltam el”nyilatkozta a napokban.

Nyári Dia is hasonló érzésekkel készül az összecsapásokra, mint a sztárfodrász. Ő is úgy véli, hogy igazi önismereti utazás lesz számára a Sztárbox, mivel mentálisan is a csúcson kell lenni a ringben: “A fizikai részéhez ugyanannyira hozzátartozik a mentális része is, hiszen egy bokszmérkőzés alatt a ringben majdhogynem az többet számít, hogy a fejben mennyire vagy ott, és milyen döntéseket hozol, mint az, hogy fizikailag hogy vagy. Persze az is baromi fontos, hogy az állóképesség meglegyen hozzá“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top