nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor vallomása

Pintér Tibort üthetik a Sztárboxban: „Még az sem érdekelne, ha eltörne az orrom”

Dobrády Ákossal száll ringbe.

Pintér Tibor úgy lefogyott az utóbbi időben, hogy új ruhatárra volt szüksége. A színész nem bánja a hatalmas súlyveszteséget, hiszen így fittebbnek érzi magát. Hamarosan a Sztárboxban láthatjuk viszont, melyre már gőzerővel készül. Mint mondja, szerinte a bokszban fontos, hogy könnyűek legyenek az izmok, és puha legyen az ember. 

„Érdekes, hogy nem féltem egyáltalán az arcomat. Sokan azt gondolnák, hogy mi, színészek, énekesek hiúbbak vagyunk, rólam is biztos sokan ezt hiszik, de én nem. Engem nem érdekel. Még az sem érdekelne, ha eltörne az orrom. Tudni kell, hogy rajtam van egy csomó lovas sérülés, látszanak is a hegek. Ló ütött fejbe tiszta erővel, eltört három helyen már a lábam lovasbaleset miatt. Én szeretem, hogy ha egy férfin vannak harci sérülések” – fogalmazott a celebléttől visszavonuló Pintér az RTL-nek, majd hozzátette, hogy fiatalon a konfliktusokból mindig sikerült kidumálnia magát.

Pintér Tibor

Pintér Tibor (Fotó: Trenka Attila)

„Most először lesz olyan, hogy itt senki nem lesz kíváncsi arra, hogy milyen a dumánk, ki hogy énekel, ki milyen jópofa. Ez 100%-ig sport, ezt nem lehet elbohóckodni. Nyilván a bevonulásig bezárólag show, de ott már önkívületi állapotban leszünk, ott már nem beszélhetünk magamutogatásról, azt sem fogjuk tudni, hogy hol vagyunk szerintem. Ez egy százszázalékos sportteljesítmény, és én ezért is vállaltam el.” 

Sztárbox október 29-től minden vasárnap 19 órától az RTL-en. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top