nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor fogyása

Ez áll Pintér Tibor gigafogyása mögött, 22 kilót dobott le

Döbbenetesen átalakult a színész.

Pintér Tibor 22 kilótól szabadult meg. A 49 éves színész állítja, tudatos döntés áll az életmódváltása mögött. Elmondása szerint az 50-hez közel példát akar mutatni a fiataloknak, emellett pedig a legjobb formáját akarja hozni vadonatúj szerepében, a Herkulesben.

Pintér Tenya 2021 novemberében:

Pintér Tibor

Forrás: TV2 / Mokka – videó

… és most:

Pintér Tibor,

Szálkásabb lett Pintér Tibor – Forrás: TV2/ Mokka – videó

Rengeteget sportolók, odafigyelek nagyon a diétára. 49 éves vagyok. Azt gondolom, hogy nekem ez a kötelességem, hiszen ebből élek, a testemből is élek. (…) Rengeteget futok, napi 4-5 órát lovagolunk. Mindemellett a lelki épüléseinkre is figyelünk, hiszen színészórákat és énekórákat tartunk. Én magam is veszek énekórákat. Én a kettőt egyben látom jónak, mivel azt gondolom, hogy a kollégáim és én is példát kell, hogy mutassunk a fiataloknak. Kicsit el akarjuk csábítani őket a számítógép elől. Azt akarjuk megmutatni, hogy ‘Gyertek ki a természetbe! ‘Üljetek lóra!’ ‘Itt lehet az igazi boldogságot megtalálni!’ ” – mesélte a Mokkában a bámulatos fogyásának okairól.

Pintér Tibor,

Pintér Tibor 20 kilóval könnyebben – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Párja, Ilyés Jennifer arra a kérdésre, hogy “Vajon ő is akarta-e, hogy Tenya ennyire lefogyjon?”, a következőket válaszolta: “Ezt ő eldöntötte, hogy a Herkulesre már ő pedig le akar fogyni. (…) Én igazából nem szóltam bele, ő így döntött, én pedig támogattam”.

Pintér Tibor a fogyásának a titkaiba is beavatta a Mokka nézőit: “Jeni főzi ezeket a diétás kajákat, amik nagyon egészségesek és nagyon finomak. Az elején féltünk tőle, (…) de az ember nem esik össze napi 2-3 étkezéstől, csak  nagyon ügyesen kell beosztani, okosan kell étkezni“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top