nlc.hu
Sztárok

Best of Pintér Tibor jelenetek a Sztárboxból

3 szürreális jelenet Pintér Tiborral a Sztárboxból, ami örökre a retinánkba égett

Feledhetetlen pillanatok a színész felkészüléséről és a ringből.

Az őrületes pofonok, a hősies küzdelmek és a törölközőbedobások mellett bizarr momentumokban is dúskált az RTL Sztárbox című műsora. Ami Pintér Tibor bunyós szereplését illeti, 3 olyan szürreális pillanat is akadt, amely szerintünk örökre beleégett a retinánkba.

Pintér Tibor,

Pintér Tibor hatalmas erőbedobással készült a Sztárboxra – Fotó: Sajtóklub

Lóháton a ringhez

A Magyar Lovas Színház igazgatója – aki 7 éves kora óta lovagol, napi 4-5 órát tölt nyeregben – nem hazudtolta meg magát: fehér lovon és Herkules-jelmezben vonult be a szorítóhoz, hogy megmérkőzzön Dobrády Ákossal a férfi nehézsúly első negyeddöntőjében, miközben az alábbi felvezetés hangzott el: “Zablátlan csődör. Ő az, akit a boksz hiper-férfiassá tett. A világ vadlova, aki most kiszabadul a karámból. Az örök fiatal színházigazgató, aki szerint a férfi nem férfi ló nélkül. A magyar Herkules, a kentaurlelkű rendező, a hidegvérű Pintér Tibor Tenya”.

A bevonulásakor a ló ugyan kissé megtorpant, de Pintér Tibor ura volt a helyzetnek.

Utólag kiderült, a színész “lóháton ringbe érkezési” terve majdnem meghiúsult, ugyanis a sportközpont bejáratánál az állat patkója miatt jelzett a fémdetektor. Végül be kellett csomagolni a ló patáit a patkóival együtt, így tudott csak bejutni.

Ráordít a semmire

A színész a Sztárboxra is lovakkal készült: nemcsak lovagolt, hanem futott is a lovagló kollégái mellett. Az egyik utóbbi tréning során “kiállt a pusztába” (félmeztelenül), győzelmet ábrázolva feje fölé emelt karokkal (mint ahogy a filmben Rocky a philadelphiai múzeum lépcsőfeljárójának a tetején) és ráordít a semmire.

Forrás: Sztárbox - videó

Forrás: Sztárbox – videó

 

Forrás: Sztárbox - videó

Forrás: Sztárbox – videó

A videón 2:30-2:34 perc között:

A lovához fohászkodik

Az Árpa Attila elleni meccse előtt Pintér Tenya a lova segítségét kérte. “Cortez, szükségem lesz az őserődre, ami belőled árad, a gyorsaságodra és a sebességedre!” – mondta az állatnak.

Forrás: Sztárbox - videó

Forrás: Sztárbox – videó

A videón 2:52-2:58 perc között:

Én mindig is sportoltam, igazi sportembernek tartom magam, de a boksz teljesen kimaradt az életemből. Én ezt az egészet azért vállaltam el többek között, mert kimozdít a komfortzónámból. Nincs sallang, itt csak te vagy. Itt tényleg csak én és a saját magam által fölépített Pintér Tibor létezik” – indokolta, miért bólintott rá a Sztárboxos-szereplésre, hozzátéve: “Az gondolom, hogy az örök fiatalságnak az az elsőszámú titka, hogy belülről legyünk fiatalok, hogy mindig foglalkoztasson minket valami. Szerintem nagyon jót tesz ez a 49 éves Pintér Tibornak.”

Tenya amúgy az első  meccsén – a negyeddöntőben – Dobrády Ákost győzte le. “Lejöttek rólam a kardok, a pajzsok, a koreográfiák” – nyilatkozta az összecsapás után a színész, aki erősnek tartja magát, ugyanakkor kiemelte: ő nem bokszoló, hanem előadóművész. Győzelmével a Sztárbox elődöntőjébe jutott, ahol Árpa Attilával mérkőzött meg 4 menetben, melynek végén egyhangú pontozással az 52 éves producer-színész jutott tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top