nlc.hu
Sztárok

Árpáék meccséről a színész edzője

Árpa Attila edzője szerint félkocsmai volt a színész és Pintér Tibor összecsapása

Bogdán Zsolt „Golyó” is megszólalt a nehézsúlyú összecsapásról.

Repkedtek a pofonok, és több sportszerű jelenetnek is tanúi lehettünk a Sztárbox vasárnapi elődöntőjében, amelynek során végül eldőlt, hogy melyik 6 versenyző jutott a döntőbe. Ami Árpa Attila és Pintér Tibor nehézsúlyú összecsapását illeti, brutális ütések csattantak el a szorítóban, de szerencsére senki nem sérült meg.

Árpa Attila (b) és Pintér Tibor (j) a ringben - Fotó: Sajtóklub

Árpa Attila (b) és Pintér Tibor (j) a ringben – Fotó: Sajtóklub

Itt Árpa Attila bizonyult jobbnak, és bár edzője szerint „már nagyon alakul” a színész-producer boksztudása, a mostani összecsapás szerinte félkocsmai volt.

„Attila nagyon jókat ütött. Félkocsmai volt, de most már nagyon alakul. A jövő héten még patikább lesz” – nyilatkozta a meccsről a Fókuszban Bogdán Zsolt „Golyó”.

Árpa azt hangsúlyozta ki, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire kemény Pintér feje. „Köszönet, hogy ennyire sportszerű volt. Azt gondolom, így kell bokszolni, pláne, hogy ha az ember csak pár hónapja tanulta meg, és az utolsó gongszó után is így kell viselkedni” – mondta.

Pintér Tibor szerint nagyokat ütött a színész-producer: „Marhaerős. Én is, egyébként. De nagyon érdekes, hogy valami különleges adrenalin vagy valami égi erő ezt végigjátszatta velünk, pedig olyanokat kaptam tőle…”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top