nlc.hu
Sztárok

Ők a Sztárbox döntősei

Összeállt a Sztárbox döntőjének a mezőnye

Kiderültek a december 10-i párosítások.

A Sztárbox második elődöntője a férfi középsúly mérkőzésével indult, ahonnan Molnár Áron jutott a szuperdöntőbe, miután a bíró az első menetben beszüntette a mérkőzést. Ez azt is jelenti, hogy Józan László számára véget ért a verseny. 

Molnár Áron,

Józan Laci (b) és Molnár Áron (j) a ringben – Fotó: Sajtóklub

A két jó barát nagyon sportszerűen viselkedett a meccset megelőzően, végig elismerően és szeretettel nyilatkoztak egymásról, és a bevonulás után kétszer is megölelték egymást a ringben. A gongszó után azonban muszáj volt félretenni a barátságot, Molnár Áron fölénye pedig szinte azonnal kidomborodott. Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni, ám amint Molnárnak sikerült közel kerülnie hozzá, úgy eltalálta egy bal csapottal, hogy azonnal számolni kellett a Keresztanyu színészére. A jelenet aztán kisvártatva megismétlődött, Molnár újra keményen fültövön ütötte egykori vígszínházas kollégáját, aki bár nem került padlóra, a bíró ismét rászámolt. Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt. Ugyan nem ütötték ki, de annyira egyértelműnek tűntek az erőviszonyok. Molnár Áron tehát az első menetben győzött, a középsúly döntőjében pedig Rácz Jenővel fog megküzdeni a bajnoki címért

Dobos Evelin,

Dobos Evelin (b) és Nyári Dia (j) összecsapása – Fotó: Sajtóklub

A Sztárbox második elődöntőjében Dobos Evelin és Nyári Dia küzdött meg azért, hogy döntőben találkozhasson Berki Mazsival a női bajnoki címért. A felek első meccsei alapján parázs csatára lehetett számítani, de a valóság felülmúlta a várakozásokat: taktikázásról szó sem volt, a két színésznő négy meneten keresztül csépelte egymást. Az első menetben Dobos Evelin akarata érvényesült, a másodikban Nyári Dia ritmust váltott, és ő tűnt a dominánsabbnak. A harmadik menet nagyon szoros volt, a negyedikben pedig Evelin és Dia az utolsó erejükkel, a védekezéssel már mit sem foglalkozva folyamatosan ütötték egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt, neki ítélték a győzelmet.

Árpa Attila,

Árpa Attila pontozással győzött Pintér Tibor ellen – Fotó: Sajtóklub

Benne volt a levegőben a kiütés, de végigment Árpa Attila és Pintér Tibor meccse. Az első menetben egyik versenyző sem fárasztotta magát felesleges lábmunkával, de óriási erejű ütések indultak útnak, még ha az igazán pontos találatok várattak is magukra. A második menetben tovább zuhogtak a pörölycsapások, és a jobban védekező Árpa Attila fokozatosan fölénybe került, miközben szemmel láthatóan mindkét versenyzőnek rohamosan fogyott az energiája. A harmadik menetben alakult ki a legnagyobb különbség, Árpa többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró, A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek. Pontozásos győzelme így is egyértelmű volt, így az 52 éves producer-színész lesz Brasch Bence ellenfele a jövő vasárnapi nehézsúlyú döntőben.

Az este végére kiderült, kik csapnak össze a Sztárbox döntőjében:

  • a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila
  • a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin
  • a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top