nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor élete

Ennyi volt: Pintér Tibor felhagy a celebeskedéssel

Új életet kezdett.

Pintér Tibor úgy lefogyott az utóbbi időben, hogy új ruhatárra volt szüksége. A színész nem bánja a hatalmas súlyveszteséget, hiszen így fittebbnek érzi magát. Mint mondja, sok mindenben változtatott az életén. 

„És igen, a szerepeim miatt döntöttem a változás – ha úgy tetszik: a fogyás – mellett, de ez kihat a civil életemre is. Aktívabb, mozgékonyabb vagyok, mi több, fittebb. És bárhonnan is nézzük, kitűztem egy célt, hogy megszabadulok húsz kilótól, és ez sikerült, ráadásul 49 évesen” – mesélte Tibor, akit az interneten sokan kritizáltak a megjelenése miatt.

Pintér Tibor

Pintér Tibor (Fotó: Olajos Piroska)

„’Biztos beteg a Pintér’ – a negatív kommentek között talán ez a leggyakoribb. Vagy az, hogy jobban néztem ki húsz kilóval nehezebben. De őszinte leszek, már jó ideje hidegen hagy, mit gondolnak rólam az emberek vagy akár más művészek, színházi személyek. Ez a tapasztalatnak, a kornak köszönhető, illetve annak, hogy a helyén van az önbizalmam. A lényeg, hogy én mit érzek, és nekem most jó így lenni a bőrömben. Az elmúlt években különben is rengeteget változtam, de ez szerintem sokaknak feltűnt. Felhagytam a celebeskedésseľ már nem izgat, hogy műsorokban, realitykben szerepeljek, kivétel, ha a munkámról vagy a lovas színházamról van szó. Már nem látom semmi értelmét a céltalan magamutogatásnak. Ezért nem is osztok meg magamról félmeztelen képeket a közösségi oldalaimon. Ha találni is ilyet rólam, akkor az biztos előadáskép a Herkulesből vagy más darabból”szögezte le többek között a színész a Story magazinnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top