nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Ezt mondta Árpa Attila a ringben Pintér Tibornak

Nem ők az elsők, akik „beszélgetnek” a meccs alatt.

Vasárnap volt Árpa Attila és Pintér Tibor mérkőzése az RTL Sztárbox című műsorában. A két színész összecsapása az előbbi győzelmével ért véget, méghozzá kiütés nélkül. A tévénézők is tisztán láthatták, hogy Árpa Attila nem egyszer szólt oda ellenfelének a ringben, ám hogy pontosan miket, az eddig nem derült ki. A Blikk TikTok-csatornáján Pintér Tibor részletesen beszámolt a történtekről.

Pintér Tibor, Árpa Attila

Pintér Tibor és Árpa Attila mérkőzése. (Fotó: Trenka Attila)

„Nem szégyellem elmondani, az Árpa Attila közben ilyeneket mondott nekem, hogy Tenya, bírod még? Gyere, most te jössz. Jó, gyere, szusszanunk. Fölülírta valahogy a férfiúi agressziót és hiúságot a szeretet. Majdnem, hogy pusziszkodtunk közben, annyira szeretjük egymást, miközben püföltük is egymást. Ez egy nagyon érdekes, skizofrén állapot” – nyilatkozta Tibor, aki méltatta is az 52 éves Árpát. Pintér korábban azt is elmondta, hogy hét hónapja bokszol, és a felkészülés alatt „igazi pofonokat” kapott, egyszer ki is ütötték, ő is kiütött valakit.

Voltak, akik összerúgták a port

Mint ahogy mi is megírtuk, Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapás előtt és után sem csitultak a kedélyek. Mindkét fél sértve érezte magát, már a két híresség párja is megszólalt a témában. A legjobban a műsorvezető akadt ki, aki korántsem volt elégedett a végeredménnyel. Végül azonban sikerült túllendülniük a múlton, és Bence egy posztban kért bocsánatot Jenőtől, illetve a nyilvánosságtól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top