nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence bocsánatkérése

Itt a vége: Istenes Bence bocsánatot kért, mindent megbeszéltek Rácz Jenővel

Pont került a napok óta húzódó csetepatéra.

Ennyi volt: kibékült egymással Istenes Bence és Rácz Jenő. Minderről az RTL sztárja számolt be a közösségi oldalán egy közös kép kíséretében, melyen volt ellenfelével, Jenővel látható. A bejegyzésen mindketten mosolyognak. Bence a hosszú beszámolóban elmondja, hogy ugyan hozott rossz döntéseket, de megbánta őket, és a részükről ez a téma végleg lezárása került. 

„Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom. Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!” – írta a fotó mellé Bence. 

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

Mint ahogy mi is megírtuk, a vasárnapi Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapás előtt és után sem csitultak a kedélyek. Mindkét fél sértve érezte magát, már a két híresség párja is megszólalt a témában. A legjobban a műsorvezető akadt ki, aki korántsem volt elégedett a végeredménnyel. A jelek szerint azonban sikerült túllendülniük a múlton, és most már csak a jövőre koncentrálnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top