nlc.hu
TV-sztárok

Celebrandi: újabb nevek

Ők a Celebrandi újabb hírességei: énekesnő és sorozatsztár is belevág az ismerkedésbe

Ők is azok közé a sztárok közé tartoznak, akiknek a párkeresését hamarosan nyomon követhetjük a tévében.
Celebrandi

Danics Dórát csaknem tíz éve az X-Faktor versenyzőjeként, majd győzteseként, Papp Zsombort pedig az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként ismerhette meg az ország. Mint a Fókusz riportjából kiderült, ők is a résztvevői lesznek a Celebrandi párkereső műsornak. Egyiküket a csalódások edzették meg, míg a másik bátran kalandozott eddig is, de mégsem horgonyzott le senki mellett.

 

„Volt néhány komoly kapcsolatom életem során, néhány pár éves kapcsolat. (…) Nálam van egy 3 hónapos vízválasztó: ha már 3 hónap megvan, akkor már talán az egy kicsit komolyabbnak számíthat” – árulta el a 37 éves énekesnő, aki még nem találta meg azt a társat, akivel hosszú távon együtt élhetne. Azt mondja, ennek több oka is van, és tudja, hogy egy kicsit ő is hibás, mert a rosszfiúkra bukik. Bevallotta, rengeteg csalódás érte az elmúlt években. Dóri kíváncsian várja, hogy a műsorban kikkel ismerkedhet majd meg, mert azt mondja, neki az ismertsége rengeteg hátrányt okozott a randizásoknál. 

Papp Zsombor, az Éjjel Nappal Budapest színésze már egy ideje szingli, így vágyik arra, hogy ismerkedhessen és randizhasson. Ideálja ugyan nincsen, de olyan társra vágyik, aki mellett új kalandokban lehet része, és aki nem ijed meg az extrém helyzetektől sem. „Merjen új dolgokat csinálni, tudjon nekem új dolgot mutatni. Az lehet egy egyszerű falmászás, vagy egy újfajta étrend, teljesen mindegy, csak olyan dolog legyen, ami nekem új és új dolgot tud belehozni az életembe” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top