nlc.hu
TV-sztárok

Jázmin Viktória már szeretne édesanya lenni

Jázmin Viktória úgy érzi, 22 évesen készen áll az anyaságra

Korábban azt gondolta, ennyi idősen már lesz gyereke.

Mint a Celebrandiban kiderült, Jázmin Viktóriának korábban nem volt szerencséje párkapcsolatok terén. Több alkalommal is elmondta, exei nem csak verbálisan, de fizikálisan is bántalmazták őt, amin nehezen tette túl magát. 

Jázmin Viktória

Fotó: RTL

A 22 éves modell most mégis kitárta a szívét és elszántan keresi a nagy Ő-t. A műsor legutóbbi epizódjában szintet léptek az ismerkedésben Kadocsával és egy SUP-randin vettek részt. A lány a találka végén őszintén elmondta, hogyan áll az anyaság kérdéséhez

„Én már akartam volna gyereket. Szóval ez a kétéves kapcsolatom, ami akkor véget ért, ha lett volna még plusz egy év, akkor bevállaltam volna. Most vagyok 22 éves és már évekkel ezelőtt is családot akartam. Aztán jött a karrier, és azt nyomjuk addig is, amíg nem találok olyasvalakit, akivel tényleg egész életemben együtt szeretnék lenni” – magyarázta a modell, majd hozzátette, ő élete során csak egyszer szeretne megházasodni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top