nlc.hu
TV-sztárok

Jázmin Viktória vágyai

Jázmin Viktória: „Annyi gyereket szeretnék, amennyit az Isten ad nekem”

A szépségkirálynőnek határozott elképzelései vannak a jövendőbeli partneréről.

Jázmin Viktória a mai Reggeliben elárulta, mi az a két dolog, ami rögtön elveszi a kedvét egy férfitól: az egyik, ha az illető otthon ülő típus, a másik, hogyha nem akar családot. 

„Úgy gondolom, hogy az az ember, aki folyamatosan otthon van, egy veszélyes ember, mert bele fog szólni az életedbe. Mivel neki nincs. Én egy ilyen emberrel nem tudnék együtt lenni. Nekem kell, hogy a férfinak meglegyen a saját élete. Nem szólok bele, nekem annyi a lényeg, hogy a nap végén mindketten nyertesen álljunk ott” – magyarázta a szépségkirálynő, aki igyekszik majd mindenben támogatni a partnerét, ám ezt fordítva is elvárja.

„A másik az, ha nem szeretne családot és gyerekeket. Nálam az rögtön off. Én igazából annyi gyereket szeretnék, amennyit az Isten ad nekem. Szeretnék megházasodni, szép családot, amilyenből én jövök, nekem ez a példa” – tette hozzá a jelenleg a Celebrandiban párt kereső Jázmin. 

Jázmin Viktória

Jázmin Viktória (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top