nlc.hu
Sztárok

Jázmin Viktória pénzes pasira hajt

Celebrandi: Jázmin Viktóriának olyan férfi kell, akinek van pénze

Neki ez ad biztonságérzetet.

Hétfő este folytatódott a Celebrandi, melynek legújabb epizódjában a szerelmet hajhászó hírességek vakrandikon vettek részt. A műsor múlt heti részeiből kiderült, a 22 éves Jázmin Viktória fiatal kora ellenére lassan már könyvet írhatna „Rémes randik, azaz kivel ne kezdj soha” címmel. Mint mondta, az utóbbi 3-4 évben megtanulta, hogy kivel nem szeretne együtt lenni: az agresszió, a megcsalás nála egyáltalán nem fér bele egy kapcsolatba, pedig mindegyikben volt már része.

Jázmin Viktória

Fotó: Trenka Attila

Most a vakrandi során azt is megtudhattuk, milyen fontos szempontokat vesz figyelembe az egykori szépségkirálynő, amikor társat keres magának. Randipartnere ugyanis megkérdezte tőle, mi az, ami biztonságot nyújt neki egy kapcsolatban. 

„A bankkártya! Az mindig jól jön – vágta rá a modell, amivel kissé sokkolta partnerét. A férfi visszakérdezett, ezek szerint ez nála alapkövetelmény? – Muszáj. Nekem a pénz is nyugalmat ad.”

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti, a randiügynökség tanácsadói a beszélgetés hallatán teljesen elnémultak, majd Peti csak annyit tudott hozzáfűzni a hallottakhoz: „Jázmin, tönkreteszed ezt a fiút.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top