nlc.hu
Sztárok

Jázmin Viktória a Celebrandiban

Kikészítette az agresszív exe Jázmin Viktóriát: „Eléggé toxikus kapcsolat volt, amiben benne voltam”

Jégszívűvé vált a szépségkirálynő a történtek óta.

Hétfő este elstartolt a Celebrandi, amelyben 8 híresség keresi a párját. Többek között a Miss Universe korábbi győztese, Jázmin Viktória. A 22 éves modell, szépségkirálynő a fiatalkora ellenére lassan már könyvet írhatna „Rémes randik, azaz kivel ne kezdj soha” címmel. Mint a társkereső reality-ben elmondta, az utóbbi 3-4 évben megtanulta, hogy kivel nem szeretne együtt lenni: az agresszió, a megcsalás nála egyáltalán nem fér bele egy kapcsolatba, pedig mindegyikben volt már része.

Jázmin Viktória,

Reality-ben keresi a párját Jázmin Viktória – Fotó: Sajtóklub

Bevallotta, teljesen kicsinálta az utolsó exe, aki nagyon agresszív volt: “Eléggé toxikus kapcsolat volt, amiben benne voltam“. Még pszichoterápiára is elküldték Jázmin Viktóriát a szakítás után, de most már végre nyitottnak érzi magát egy új társ keresésére.

Fizikálisan is agresszív volt. (…) Az utóbbi két évben, amióta szakítottunk, teljesen jégszívű vagyok. (…) Sírni se sírok azóta, régen meg ilyen érzelmes, szerelmes voltam” – árulta el a szépségkirálynő, aki egyáltalán nem szereti azt a férfiakban, hogy sokszor túljátsszák magukat. Úgy látja, egy idő után úgyis kiderül mindenkiről, hogy nem az igazi énjét mutatta felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top