nlc.hu
Sztárok

Jázmin Viktória az exbarátairól

Jázmin Viktória két éve minden barátját kirúgta az életéből: „Azóta csak magamra figyelek”

Kezd megnyílni a szépségkirálynő Kristóf előtt, akivel most másodszor randevúzott.

Jázmin Viktória újabb randira ment Kristóffal a Celebrandi legutóbbi adásában. A 22 éves modell, szépségkirálynő újabb magánéleti titkokba avatta be a randipartnerét.

Jázmin Viktória,

Jázmin Viktória is párt keres a Celebrandiban – Fotó: Sajtóklub

Jázmin Viktória két éve minden barátját kirúgta az életéből. Most elárulta Kristófnak, miért volt szüksége arra, hogy minden barátját leépítse. 

Nem nagyon barátkozom nőkkel. Nem tudom, miért” – vallotta be Jázmin, hozzátéve: rengeteg fiú barátja van. Kristóf ezt hallva rákérdezett arra, hogy miért érteti meg magát jobban a fiúkkal, mire a modell: “Utálom a hisztériát, de azt a kemény hisztériát. Két éve csak magamra figyelek. Nem érdekelnek az emberek. Akik körülöttem vannak, azok sem érdekelnek. Nagyon extrém módon kizárom az embereket. Annyi barátnőm volt, meg annyi haverom volt, és én nagyon vágytam arra, hogy rengeteg ember vegyen körül és, hogy szeressenek, és akkor voltam a legrosszabbul. Elmentem egy buliba egyszer velük, és rájöttem, ennek semmi értelmi nincs! Senki se szereti egymást itt, mindenki kibeszél mindenkit. (…) Amikor hazamentem, nagyon sírtam. Bezártam az ajtót, sírtam vagy két órát. Nem egyedül voltam, hanem magányos voltam. (…) Mindenkit kiraktam az életemből, és akkor minden megváltozott”.

A randijuk után Kristóf elárulta a kamerák előtt adott miniinterjúban, hogy szerinte jó úton haladnak: “Érdeklődünk egymás iránt. (…) Ő megnyílt, én pedig szeretem nagyon lehántani ezeket a kis héjakat“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top