nlc.hu
Szabadidő

Ők lesznek a Celebrandi műsorvezetői

Celebrandi: A Puskás-Dallos házaspár segíti a szerelmet kereső celebeket

Hogy megtalálják-e az igazit, az kiderül a Celebrandi című párkereső műsorból július 24-től minden hétköznap 20:10-től az RTL-en.

Híresek, sikeresek, ünnepeltek… és szinglik. Ők azok a celebek, akik július 24-től minden hétköznap 20:10-től az RTL Celebrandi című műsorában szeretnék megtalálni a párjukat. Nekik sem árt a szerelmi tanácsadás, ezt pedig a Puskás-Dallos Randiügynökség szolgáltatja a számukra, amelynek szenzációs recepciósa Balázs Andrea.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Fotó: Schumy Csaba

Az már tudható, hogy ki az a nyolc híresség, akik július 24-től az RTL Celebrandi (gyártó: Paprika Studios) című párkereső műsorában keresik az igazit. Bogdányi Titanilla, Danics Dóra, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Frohner Fecó, Köcse György, Lukács Miki és Papp Zsombor remélik, hogy a realityben megtalálják civil párjukat.

A randizás nem egyszerű műfaj, még a celebek számára sem. Ahhoz, hogy eligazodjanak a kalandokkal, fordulatokkal teli, szövevényes párkapcsolati világban, a Puskás-Dallos Randiügynökségtől, Puskás Petitől és Dallos Bogitól kapnak segítséget. Az első gyermekük érkezését váró házaspár hatalmas lendülettel vág bele a feladatba, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel támogassák a celebeket, hogy rátaláljanak arra az ösvényre, ami a szerelemhez vezet. Ebben szenzációs partnerük is van, mégpedig Balázs Andrea, az ügynökség recepciósa, aki biztos támasza az érzelmi hullámvasútra felülő hírességeknek, akik bármikor fordulnak hozzá is, ha biztatásra, egy ölelésre, vagy éppen közös nevetésre vágynak. A boldogság bárkire, bármikor rátalálhat. A celebek is ugyanúgy vágynak a szerelemre, mint civil társaik. 

A műsor epizódjai az RTL+ streamingfelületen tekinthetők meg a televíziós premiert követően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top