nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Peti és Bogi a jó házasságról

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi elárulták, mi a jó párkapcsolat titka

Nem megugorhatatlan, amit mondtak.

A minap derült ki, hogy a hamarosan induló Celebrandi két műsorvezetője Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi lesz. Az első gyermekük érkezését váró házaspár hatalmas lendülettel vág bele a feladatba, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel támogassák a celebeket, hogy rátaláljanak arra az ösvényre, ami a szerelemhez vezet. 

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi

Fotó: Schumy Csaba

A műsorral kapcsolatban most a Fókusznak árulták el, szerintük mi a boldog párkapcsolat titka. 

Én azt gondolom, hogy az önismeret, hogy ismerjük magunkat, tisztában legyünk azzal, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekben, mik azok a trigger pontok, amik ki tudnak zökkenteni. A kapcsolatban pedig idő van arra, hogy megismerjük a másiknak is ezeket a pontjait és idővel összehangoljuk – magyarázta Bogi, majd Peti is átvette a szót. – Az, hogy az ember átgondolja, mi az, amit én rontottam el az előzőben, mi az, amit rosszul csináltam, mik azok a helyzetek, amik esetleg most is ismétlődnek, és most jobban szeretném csinálni, és mi az, amivel tudom, hogy nem vagyok kompatibilis.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top