nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda dekoltázsa

Puskás-Dallos Peti zavarba jött Schumacher Vanda melleitől – videó

Feleségének is ajánlotta Vanda sokat mutató felsőjét, ha már elfárad a házasságuk.

Schumacher Vanda egy igazán sokat mutató ruhadarabban ült be a Puskás-Dallos házaspárhoz a Celebrandi legutóbbi részében, hogy beszámoljon a szinglipartis élményeiről, tapasztalatairól. A ruházata azonban szinte sokkolta Puskás-Dallos Petit. A vadító piros színű, fehérneműre hajazó felsőjéről csak nehezen tudta levenni a szemét az énekes.

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda is meg szeretné találni a hőn áhított társát a Celebrandiban – Fotó: Sajtóklub

Nagyon csinos vagy, jól nézel ki. Azt a betyárját! Azért most megmutattad!” – kommentálta Vanda megjelenését Puskás-Dallos Peti, majd odaszólt a feleségéhez, Bogihoz, hogy inkább kezdje ő a beszélgetést Vandával.

“Zavarban vagy?”  – kérdezett rá Bogi, mire Peti: “Iszom egy kis vizecskét…“.

Andinak is azt mondtam, hogy mindjárt megtalálom életem szerelmét, ne bízzuk a véletlenre”  – indokolta sokat sejtető ruházatát a párkereső celeb, mire Peti megjegyezte: “Hát, te nem bíztad a véletlenre, az biztos!“.

Az énekes ezután arra kérte Vandát, hogy kicsit húzza össze a kabátját a sokat mutató dekoltázsán, mert kicsit zavarba hozta őt. Ezt végül a szingli celeb nem tette meg, így Peti képtelen volt levenni a szemét Vanda melleiről az egész beszélgetés alatt.

Biztos, hogy ha elfárad a házasságunk, akkor tudom már, kölcsönruhát kitől fogok kérni” – mondta viccesen Boginak, miután távozott tőlük a párkereső kliensük. “Kicsit nehéz volt elvonatkoztatnom ettől a dressztől” – magyarázkodott utólag a nejének, miért volt zavarban az egész beszélgetés során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top